Spel

”Helgen blev en höjdare – i kväll liras Warberg”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Helgen blev en höjdare – samtliga sju spel (snittodds 1,80) gick in. Tack för alla glada mejl. Men kom ihåg att det var lite stolpe in. Burnley avgjorde till exempel i 95:e minuten?... I dag då? Kan vara läge att vila plånboken. Bästa chansen har Warberg mot Storvreta till 1,35.

DAGENS DRAG

Jag gör troligen endast ett spel – Warberg. Laget är ett par klasser bättre än ett ”mätt” Storvreta. Uppsalalaget är inte lika bra som för ett par år sedan. Jag tror att Warberg tar en ganska komfortabel seger och spelar på att de ska vinna med minst tre bollar till 1,80 (Unibet).

DAGENS AVSLAG

Jag har försökt att hitta vettig information som skulle göra Boulogne–Montpellier, Mantova– Livorno och Bradford–Darlington spelvärda. Men hittade absolut ingenting av värde. Avstå spel på de öppna matcherna!

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

11 Black Francis Boy (V65-6) är inte på långa vägar en klar vinnare. Men – han är utan tvekan ett mycket bra spel på dubbeln i?kväll. Lars D Carlsons starke nioåring är i dunderform och även om läget är kallt kan han komma in i matchen över lång distans. Senast avslutade han rappt efter sen lucka.

DAGENS DRAG

5 Wakeup Little Jojo (V65-1) är ett fräckt drag i ett öppet lopp. Han har härdats i V75-konkurrens på slutet och visade senast att han vässat formen. Då var han ute i ett vanligt lopp och spurtade riktigt snyggt efter en invändig smygare. Med en normal resa har han bra chans i ett halvtunt gäng.

DAGENS AVSLAG

11 Don Ariel (V65-5) återkommer efter en liten paus och blir klar favorit. Visst är han bästa hästen men när han vilat och har bakspår på kort distans är min känsla att det är läge att gardera honom.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Warberg i Varberg är inte Mullsjö i Jönköping, för att sammanfatta det enkelt. Tyvärr, för Storvretas del, så känns det som att firma Kohonen/Öhman nu mera måste göra sina livs matcher gång på gång för att poängen ska trilla in. I kväll lär det dock spela mindre roll hur bra de än är. 1,35=bank!

DAGENS DRAG

I min gamla fiskelåda på vinden från 87 ligger det ETT drag. En grön wobbler utan krokar. Den känns alltså riktigt vass i konkurrens med dagens objekt i ”dragväg”. Men Kaiserslautern (2,25) gjorde det riktigt bra innan uppehållet. Är formen bevarad så kan den här seriefinalen sluta med en etta.

DAGENS AVSLAG

Jag kommer alltid att hävda att alla NHL-odds under 1,65 är otäcka virus. Visst, Detroit bör vinna hemma mot St. Louis, men jag tänker inte sitta och svettas för Svenska Spels 1,40 och mål i tom kasse?...

Tobias Holm driver sajten rekatochklart.se.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa veckans toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel