”Bra chans till första vinsten”

Experten Marcus Källberg ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 2 oktober.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Villarreal har haft en motig inledning på säsongen men spelmässigt sett har det inte varit så illa som resultaten antyder.

Hemma mot Espanyol har man bra chans till första vinsten och 1,70 på ettan duger för spel.

DAGENS DRAG

Siena är precis som Livorno segerlöst hittills men då gästerna saknar namn som Candreva, Perticone, Bergvold och rutinerade Filippini är ettan intressant. Getafe är ytterligare en stark vinnare och skrälloddset på Mallorca tilltalar också.

DAGENS AVSLAG

PSV Eindhoven har haft ett hårt spelschema på slutet med sex matcher på 19 dagar. Laget har därtill lite skadeproblem i nuläget och man är alldeles för stor favorit borta mot starka Utrecht.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

När man såg 2 Omega Neo krossa en så pass bra häst som Jullan från utvändig position, blev jag väldigt imponerad. Hon måste ha en bra chans att vinna Trav Oaks, V65-5, DD-1.

DAGENS DRAG

Fast med krafter kvar senast när hon passerade mållinjen hade 4 Gossip´s Queen i V65-1. Hon tar inte ledningen men hon öppnar snabbt och med en bra position blir hon farlig till slut.

DAGENS AVSLAG

Streckstriden i Allsvenskan är högintressant och när Hammarby–Brommapojkarna möts i dag står oerhört mycket på spel. Spelmässigt är det omöjligt att avgöra vem som avgår med segern

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

5 Jagmi (V65-3) har bara gjort fina lopp hos Timo Nurmos men väntar fortfarande på första segern. Spikar även 2 Red Hot Dynamite (V65-6) som är huvudet högre än sina konkurrenter.

DAGENS DRAG

5 Zilan Boko (V65-5) är en häst jag gillar skarpt och skulle hon hitta till ledningen blir det jobbigt för favoriten. I försöket till Oaks såg hon fantastiskt fin ut och jag på spets och slut. 4 Gossip’s Queen (V65-1) ser laddad ut för dagen. Kan skrälla med rätt resa.

DAGENS AVSLAG

5 Digital Render (V65-4) har visserligen gjort flera fina lopp på sistone men i dag tror jag han får det kämpigt. Det finns flera vassa motståndare.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.