Domen: Zlatans PSG åker ur – igen

SPEL

Experterna dömer ut chanserna mot Chelsea

Foto: Här är siffrorna Zlatan inte vill se, oddsen pekar på uttåg ur Champions League i kväll.

Tyvärr, Zlatan Ibrahimovic.

PSG har inget att hämta mot Chelsea, enligt oddsen.

– PSG behöver komma mer än nära, de måste göra mål vilket inte är det lättaste, säger Jonas Nilsson hos Unibet.

I fjol slog Chelsea ut PSG i Champions League-slutspelet. I kväll upprepas historien – oddsen pekar nämligen på att PSG inte mäktar med Chelsea på bortaplan i returen av åttondelsfinalen.

– Det krävs en del för att få Chelsea på fall på Stamford Bridge, endast Bradford har lyckats vinna där den här säsongen och då mot ett något reservbetonat hemmalag. Utöver det nederlaget har ingen lyckats besegra dem om än att lag som City, Schalke, Liverpool och Burnley har varit nära, säger Jonas Nilsson.

En snabb titt visar att oddset på avancemang för Chelsea ligger på som lägst på 1,37 gånger pengarna.

– Enligt oddsen är det inte så mycket som talar för Zlatan och hans lag. De behöver en seger eller ett målrikt kryss för att ta sig vidare, och jag tror som sagt att den uppgiften blir alltför tuff, säger Erik Wännström hos Nordicbet.

”Chelsea är favoriter”

Något som skulle kunna förändra förutsättningarna är ett PSG-mål.

Då måste Chelsea, som har 1–1 från första mötet i Paris, flytta fram positionerna.

– PSG behöver faktiskt bara undvika att förlora eller spela 0-0. Med andra ord räcker det med en boll inne för att omgången i allra högsta grad ska leva, säger Alexander Zachrisson hos Betsfe och får medhåll av Niklas Joelsson, Expekt:

– Det som talar för PSG är att oddsen är relativt låga på att PSG ska göra mål (1,52). Ett mål som faktiskt kan räcka hela vägen till en kvartsfinal idag, men man får samtidigt inte glömma bort att Chelsea är favoriter att gå vidare, säger han.

”Bayern inte nöjda”

Kvällens andra åttondel blir en enkel och smärtfri resa till kvartsfinal för Bayern München.

Trots att Sjachtar Donetsk fixade 0–0 i första matchen är man utan chans.

– Självklart är Bayern inte nöjda med första matchen men egentligen är ingen skada skedd då man har hemmamatchen kvar. Bayern står i låga 1,16 och borde vinna denna matchen med ett antal bollar, Raúl Vlencia López hos Betsson.

Se listan på oddsen nedan.