”Tar tionde raka”

Lundkvist om dagens säkra – här är alla spel

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

NHL-laget San Jose tar tionde raka i hemmahallen när ett bortasvagt Nashville besöker toppgänget. Jokerit fortsätter att vinna i finska ligan. I kväll mot Tappara. Tredje länken i trippeln blir Leicester mot Yeovil i engelska fotbollens League 1. Trippeln ger drygt fyra gånger.

DAGENS DRAG

Generellt tycker jag att det kryssas lite för mycket inom den finska ishockeyn, men okej. I ett utbud som annars mest ser ligacupmatcher tar jag tjuren i hornen och väljer tvåorna i matcherna KalPa–JYP och Pelicans–Blues. En liten peng till drygt fyra gånger kan det vara värt.

DAGENS AVSLAG

Bottenlagen Sochaux i franska ligan och Roda i den holländska lägger mesta kraften på att klara respektive kontrakt. De är båda cupfavoriter i kväll. Det är matcher som är oerhört svåranalyserade. Avstå spel.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Matchad i tuffa gäng brukar ge hårdhet och det har 10 Warlord Boko fått, men vinner han V65-3? Ja, det gör han och det är flera saker som talar för honom. Springspår, distans och en offensiv kusk gör att han kommer att ta grepp om loppet i god tid och det kommer att vara avgörande.

DAGENS DRAG

Jag kan inte låta bli att spela 8 Airstrike i V65-6, DD-2. Han är den i loppet som visar bäst form och blir det dessutom lite kamp mellan Arras, Earl Tilly och Sundance Clover så gynnas Airstrike. Spurt har han och det långa upploppet tror jag passar honom bra när de körts hårt under vägen.

DAGENS AVSLAG

Djurgårdens Marcus Ragnarsson är osäker inför matchen mot Modo. Kan en spelare betyda så mycket undrar ni. Ja, i det här fallet kan det vara så. ”Ragge” spelar 30 minuter per match och moraliskt betyder han ännu mer.

✓ PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

3 Nec Carmolo (V65-5) har gjort två starter för Kari Lähdekorpi och imponerade stort vid segern senast. Han ledde då runt om och såg mycket bra ut. Perfekt distans denna gång och han leder hela vägen. En bra spik på V65.

DAGENS DRAG

4 Dresscode (V65-2) tycker jag är förtjänt av en seger. Han har gjort fina insatser en längre tid och med Björn Goop i vagnen kan karriärens första seger komma i kväll. Skulle han få ledningen blir han svårslagen.

DAGENS AVSLAG

11 Princess Amason (V65-2) är en svårbedömd häst för mig som troligtvis blir klar favorit. Hästen har inte startat på länge och från ett svårt spår så kan det strula. Det känns givet att gardera henne.