Spel

”Revansch för FBK i kväll”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Bara en tunn speldag kvar – sedan kommer spelet i gång på allvar igen. I dag finns det få starka favoriter. Bäst chans har troligen Hamburg hemma mot Flensburg i Champions League–kvarten i handboll. Hamburg var bra i förra mötet och viker sällan ned sig hemma. Odds:1,25.

DAGENS DRAG

Färjestads BK har åkt på en räkmacka fram till SM–finalen. Och det var inte speciellt konstigt att laget inte hängde med i Jönköping senast. Nu tror jag att FBK har fått upp tempot igen och att Jonas Gustavsson väljer att spika igen kassen. Går att spela till 2,05.

DAGENS AVSLAG

Innebandy är innebandy och matcherna har en tendens att gå till förlängning. I kväll är AIK favorit i en kokande sporthall i Uppsala. Jag tycker det känns fel. I alla fall lirar jag inte emot ett formstarkt Storvreta.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Från sjättespår brakade 3 The Champ till ledningen senast och även om det underlättades av att två hästar invändigt galopperade spetsade han enkelt. I V65-5, DD-1, blir det spets igen och det enda jag oroar mig över är att det är ett halvvarv längre i dag för han stumnade till slut senast.

DAGENS DRAG

Efter cirka 100 meter ville inte 2 Gin de Zeun trava längre utan galopperade vilket innebar att han hamnade en bra bit efter det övriga fältet senast. När han travade igen kördes han fram direkt och att han tröttnade lite sista biten är helt ok. Felfri kan han vinna V65-2.

DAGENS AVSLAG

Jag står över spel på SM–finalen i hockey. Färjestad har hemmaplan, men HV imponerar. De vägrar förlora och den typen av lag är svåra att besegra och då lockar inte oddset på ettan, inte ens när det är FBK som är hemmalag.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Ja … det känns ju säkrare att lägga sina besparingar i AMF-pension än att försöka hitta ett vattentätt ­objekt i dag. Men något ska skrivas och jag säger med inte alltför kaxig stämma JYP. Var min favorit till guldet före säsongen, men övertygar inte helt för dagen. Vinner ändå?

DAGENS DRAG

2 Monas Fortknight i V65-5 har inlett året bra med placeringarna 2–1–5 efter att i fjol gått segerlös. Bra läge bakom bilen och möter liknande motstånd som vid årets tidigare starter. Helt enkelt ett roligt drag i ett öppet lopp. Hela vägen, Larsson!

DAGENS AVSLAG

Håll i er nu. AIK vinner skotten i andra perioden med 13–6. Perioden vinns av Storvreta med 5–2. 2–6 blev 8–7 blev 8–8 och till slut 8–9 efter förlängning. Analysera den som kan.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel