Spel

SPARKAS – INTE

Av: 

Minimedia

Daniel Söderbäck

SPEL

Svennis sitter säkert enligt oddsen – trots ny förlust

får stanna Trots ny förlust för Sven-Göran Eriksson sitter han kvar som förbundskapten för Mexiko, i alla fall enligt oddsen.
får stanna Trots ny förlust för Sven-Göran Eriksson sitter han kvar som förbundskapten för Mexiko, i alla fall enligt oddsen.

Ny förlust för Sven-Göran Eriksson innebär väl att han får sparken som Mexikos förbundskapten?

Nej, inte enligt spelbolaget Expekt i alla fall.

– Vi tror att han får fortsatt förtroende till de kommande två matcherna i slutet av mars. Där avgörs hans öde, säger Dan Vikman på spelbolaget.

Sven-Göran Erikssons Mexiko föll tungt mot ärkerivalen USA i nattens VM-kval.

Redan innan matchen var svensken en hårt pressad man.

Efter förlusten lär det knappast bli lugnare. Men att svensken ska sparkas som Mexikos förbundskapten är knappast troligt, i alla fall inte enligt oddsen.

”Brev på posten”

– Han har varit i blåsväder förr men han är en mästare på att reda ut stormar. Det har vi sett otaliga gånger. Mexikos förbund och landslagets fans är såklart inte nöjda, men det är inget fiasko att förlora borta mot ett starkt USA, säger Expekts Dan Vikman.

– Den stora prövningen för honom kommer när VM-kvalet fortsätter i slutet av mars, Costa Rica hemma 28 mars och Honduras borta 1 april. Där krävs det segrar annars får han sparken som ett brev på posten.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel