Spel

”United vinner mot sårbara Wolfsburg”

SPEL

Experten Marcus Källberg ger dig dagens bästa spel

Foto: ap

Dagens bästa spel 30 september.

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Bofors har inlett säsongen positivt och defensiven har sett mycket solid ut. Oskarhamn har bekymmer med målskyttet och får det troligen tufft igen. Manchester United lär få en passande matchbild hemma mot ett anfallspräglat och defensivt sårbart Wolfsburg.

DAGENS DRAG

Nottingham spelar allt bättre och har bra vinstchans mot ett begränsat och försvagat Scunthorpe. Med matchvinnare som Agüero och Forlán i laget har Atlético Madrid hög kapacitet när man är på rätt humör och 4,20 (Pinnacle) på tvåan mot ett svårbedömt Porto känns intressant.

DAGENS AVSLAG

Chesterfield har varit stabilt hemma på Recreation Ground hittills. Laget såg dock inte alls bra ut senast mot Bradford och med skador på bland andra Breckin, Niven och Talbot är man ingen given vinnare mot Grimsby.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

1 Bronx Sisu (V64-4) har aldrig förlorat. Goop-hästen har tre raka segrar på kort tid och borde fixa nummer fyra trots att det är skarpare emot. Han leder länge i alla fall. Jag spikar. 5 Alvena Pampas (V64-5) tror jag alltid på. Per Lennartssons treåring är en tuffing som gör allt rätt. Singlas.

DAGENS DRAG

3 Mr New Dawn (V64-1) var kusligt vass vid segern senast och kan ge Staro Allentown en match. 2 All of My Life (V64-3) blixtrar säkert till spets och sen ska hon slås över passande kort distans. 5 Fiona Southwind (V64-6) flög lågt sista 200 senast och är skrällbudet på dubbeln.

DAGENS AVSLAG

7 Ebonize (V64-2) är ingen stark favorit. Han är visserligen startsnabb och har ett bra spår men det är inte alls säkert att han hushåller med krafterna. Här måste vi gardera för att känna oss säkra.

✓ PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

4 Ninotchka (V64-6) har blommat ut rejält i Åke Svanstedts regi och ­senast slog hon svenskt rekord – utan att vara helt på topp. Har laddats mot det här loppet i flera veckor och jag tror hon tar fjärde raka i Svanstedts träning.

DAGENS DRAG

13 Blackclear (V64-4) har gjort flera starka insatser på sistone och distansen i kväll passar perfekt. Får kusken iväg hästen felfritt tror jag han har bra chans att runda alla till vinst. Styrka finns för seger.

DAGENS AVSLAG

7 Ebonize (V64-2) har inte levt upp till de höga förhoppningar stallet hade på hästen innan han började tävla. Han har flera gånger tvekat i hårda slutstrider och det är inget som fungerar om man ska vinna på Solvalla. Sårbar favorit.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel