Experten: Palmeira är dagens klaraste spel

SPEL

Källberg om dagens säkra – här är alla spel

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Palmeiras övertygade mot Avai och har visat fin form en längre tid. Hemma på Palestra Itália är man vanligtvis inte lätt att tas med och laget har toppchans mot ett bortasvagt Nautico som har usel dagsform och därtill saknar avstängda trion Asprilla, Derley och Johnny.

DAGENS DRAG

Nattens omgång i MLS bjuder på två intressanta spel. San Jose har agerat förbättrat på slutet och med rutinerade Huckerby åter är det upplagt för tre poäng mot ett begränsat Toronto. Seattle är i bra slag just nu och man har god chans hemma mot ett försvagat Houston.

DAGENS AVSLAG

Yokohama F Marinos har gjort ett par sämre insatser den senaste tiden och laget är för stor favorit här. Montedio Yamagata har gjort bra matcher mot topplagen Urawa och Kawasaki på slutet och ettan känns vansklig.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

9 Mind Your Head (V75-4) är omgångens superdrag. Han har visat en härlig skalle i slutstriderna och tål dessutom att göra grovjobbet i dödens. Faktum är att han verkar trivas bäst när han får slåss i täten hela vägen. Senast höll han farten strålande som tvåa och nu är han ännu bättre. Spik.

DAGENS DRAG

10 Yellow Eden (V75-1) måste streckas. Han var kanonbra när han vann i Frankrike senast och vass i spurten i rövargäng gången innan. Glöm inte 3 Regina One i V75-2. 5 Juan Carlos (V75-6) borde vara favorit. Han övertygade stort vid segern. Hett bud.

DAGENS AVSLAG

4 Schwerin Boko (V75-4) är verkligen ingen stjärna. Ändå är han klar favorit och det köper jag inte alls. Senast vann han utan att övertyga efter en dröm-resa. Schas! Det här vinner ju Mind Your Head.

✓ PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

1 Scarlets Aino (V75-7) har lottats till perfekta förutsättningar. Hans-Owe Sundbergs stjärnhäst kommer dra stenhårt i ledningen och då de värsta motståndarna lottats till dåliga utgångslägen tror jag han leder hela vägen. Tuta och kör, Hans-Owe.

DAGENS DRAG

3 Sir Remington (V75-1) var oerhört bra senast men ska enligt uppgift vara ännu bättre nu. Hästen tränar strålande inför den här starten och från ett utsökt läge känns han mycket intressant. Given på V75-kupongen.

DAGENS AVSLAG

1 Baht Launcher (V75-4) blir bara streckad på grund av att Björn Goop kör. Hästen har inte alls imponerat och mot V75-motstånd tror jag han inte räcker. Han får andra strecka – jag står över och tror mer på 9 Mind Your Head.