Spel

”Det är tjänstefel om han inte får starta...”

Av: 

Minimedia

Christoffer Wickman

SPEL

Efter succén: John Guidetti är storfavorit att starta i rysarkvalet mot Montenegro

John Guidetti får starta i EM-kvalet borta mot Montenegro.

I alla fall om man ska tro oddssättarna.

– Hans starka säsongsinledning i Celtic ger honom en plats i startelvan, säger Jonas Nilsson på Unibet.

Sverige har inlett EM-kvalet med en seger och två oavgjorda och står på fem poäng efter tre spelade matcher, vilket placerar dem på en tredjeplats i tabellen.

Nästa vecka reser landslaget till Montenegro för en tuff bortamatch på lördagen, och det råder anfallskris i landslaget med tunga avbräck på Johan Elmander och Ola Toivonen. Samt ett stort frågetecken för Zlatan Ibrahimovic.

Det öppnar dörren för John Guidetti.

”I det närmaste tjänstefel”

John Guidetti har gjort succé i sin skotska klubb Celtic, och så sent som för en vecka sedan gjorde han en hat trick redan efter 56 minuters spel mot Patrick Thistle i ligaspelet.

– Hamrén tvingas till något som många önskat se hela hösten. Nämligen att U21-stjärnorna John Guidetti och Isaac Kiese Thelin får chansen i A-landslaget. Med skadorna på Elmander och Toivonen och en Zlatan Ibrahimovic med skadeproblem öppnar det för succéspelarna när Sverige åker till Montenegro nästa vecka, säger Jonas Nilsson på Unibet.

Guidetti är jättefavorit till att ta en plats i startelvan mot Montenegro, och betalar bara 1.60 gånger pengarna på att han startar matchen i anfallet.

– Anfallsalternativen för Hamrén är begränsade även om Marcus Berg nu också är tillgänglig efter en tids skadeproblem. Men att inte starta en glödhet Guidetti är i det närmaste tjänstefel, fortsätter Jonas Nilsson.

”Möjligtvis kan han komma in”

Isaac Kiese Thelin, som gjort succé med Malmö FF och visat framfötterna rejält i Champions League, betalar fem gånger pengarna om han skulle ta en plats i startelvan.

– Han har gjort en fantastisk säsong i Malmö FF och i U21-landslaget men ska nog ändå inte räkna med att starta mot Montenegro, möjligtvis kan han komma in från bänken. Han är med för att se och lära på den här samlingen. Att hans tid kommer är det nog ingen som betvivlar men att den gör det redan på första samlingen med A-landslaget tror vi inte, säger Jonas Nilson.

Att Isaac Kiese Thelin startar på bänken och får hoppa in i bortamatchen mot Montenegro betalar tre gånger pengarna.

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel