Skrällvarning på Malmö Stadion...

avDaniel Söderbäck, Minimedia

SPEL

...och fördel AIK på Råsunda i kvällens derbyfester

Foto: derbyfest Det är derbydags både i Stockholm och Malmö i kväll. Oddsen talar för AIK- respektive Malmöseger, men Expekt varnar för Trelleborg.

I kväll är det två derbyfester i allsvenskan.

Spelbolaget Expekt har förutsättningarna klara för sig.

– Det är skrällvarning på Malmö Stadion och fördel AIK på Råsunda, säger Dan Vikman.

Det är rejäl derbyyra i kväll i allsvenskan.

I Malmö är det dags för Malmö FF mot Trelleborg, en given etta enligt oddsen och de flesta spelarna, men spelbolaget Expekt vill varna för Tom Prahls Trelleborg mot sitt gamla guldlag, MFF.

”Ingen lysande säsong”

– Trelleborg har verkligen överraskat och övertygat i allsvenskan. Det finns nog skrällvarning på Malmö Stadion för TFF har ju ett övertag statistiskt i dessa matcher. TFF har faktiskt vunnit sex av de 13 senaste matcherna mellan lagen på Malmö Stadion, säger Dan Vikman och fortsätter:

– MFF har ju inte gjort någon lysande säsong och borde helt klart få ut mer av sin trupp. TFF går förbi i tabellen i händelse av seger och MFF kommer att spela med tryck på sig att vinna. Laget blir betrott av spelarna men skrällvarningen består.

”Tappat guldchansen”

I Stockholm är det derbydags på Råsunda.

Det är två lag som de flesta hade förväntat sig mer av, AIK mot Hammarby.

– För några veckor sedan hade pendeln svängt till Hammarbys fördel men nu är AIK favorit och är ju bara en poäng efter Hammarby om de vinner, säger Vikman och tillägger:

– AIK har ju tappat guldchansen sedan länge men Hammarbys besvikelse är färskare efter förlusten mot Gais i serien och inte minst den jobbiga cupsemifinal-förlusten mot Kalmar FF i torsdags.

ARTIKELN HANDLAR OM