”En viss Zlatan gör sin bästa säsong nånsin”

SPEL

Spelbolagens experter om: Zlatans PSG mot City Bästa skrällspelet i CL

Foto: Oddsen pekar på Zlatan Ibrahimovic och hans PSG tar sig till semifinal i Champions League.

Manchester City blir nästa engelska lag att få böja sig för Zlatan & co i Champions League.

I alla fall om man får tro spelbolagens odds och experter.

– PSG har visat att man har vuxit in i kostymen och en viss Zlatan gör sin bästa säsong nånsin, säger Jonas Nilsson hos Unibet.

När kvartsfinalerna i Champions League lottats står det klart att Zlatan Ibrahimovics PSG återigen ställs mot engelskt motstånd efter att laget slagit ut Chelsea i åttondelen.

Och oddsen talar för att PSG går segrande ur striden med Manchester City. Laget står så lågt som 1,45 gånger pengarna att avancera till semifinal.

– Det ska vara fördel för fransmännen som bara har CL att fokusera på nu och förmodligen ändå är tacksamma att de slapp Barcelona och Bayern redan i kvartsfinal. En semifinalplats är inom räckhåll och i år är de ett av fyra lag som ska kunna slåss om det. City får ladda om med Pep inför nästa säsong, säger Jonas Nilsson.

”PSG är givna favoriter”

Även Betssons Mattias Wennerkvist tror att PSG fixar plats i semifinalen – även om han höjer ett varningens finger för att laget kan bli alltför beroende av supersvensken:
– PSG är givna favoriter mot ett City som haft en ganska knackig säsong och inte riktigt presterat på topp. Skulle Zlatan ha en dålig dag på jobbet så kan det fälla hela laget. 2,55 på avancemang för City är klart spelbart, säger han.

”Real kan svaja när man minst anar det”

I de övriga kvartsfinalerna ligger oddsen tungt på Barcelona, Bayern München och Real Madrid.

För den som letar skrällspel rekommenderar Jonas Nilsson syn av Madridlaget:
– Real är klara favoriter mot Wolfsburg men kanske också det dubbelmöte där det känns som om det kan skrälla lite. Ska man leta  skrällar i kvartsfinalerna hade jag i alla fall börjat här, Real kan svaja när man minst anar det och Wolfsburg har allt att vinna.

Se oddsen på kvartsfinalerna nedan.