Se när Bert utmanas av ett gäng halvapor

SPEL

Vem tippar Meldifestivalen 2011 bäst?

Vem är bäst på att tippa Melodifestivalen 2011 – skivbolagsdirektören Bert Karlsson eller ett gäng lemurer från Skansen?

– Det finns inte en chans att ett gäng halvapor kan slå mig på fingrarna, säger Bert Karlsson.

På lördag inleds Melodifestivalen 2011 med den första deltävlingen i Luleå.

Reglerna är som vanligt, två går direkt till finalen i Globen och två går vidare till ”Andra chansen”.

Skivbolagsdirektören Bert Karlsson kommer att tippa Melodifestivalen för spelbolaget Unibets räkning under hela kalaset – och han har låtit sig utmanas – av Skansens lemurer.

”Har en stor publik”

Inför deltävling 1 tror Bert att Danny Saucedo och Jenny Silver går direkt till finalen. Lemurerna tror på Danny Saucedo och Pernilla Andersson.

– Danny kommer definitivt att gå vidare. Inte för att låten ”In the Club” är stark utanför att han har en stor publik. Jenny Silver kan faktiskt vinna hela Melodifestivalen. Hennes låt är en riktig schlagerdänga. Låten har samma kompositör som Danmarks låt hade förra året och danskarna kom på en fjärdeplats. Vi får se om det konceptet fungerar, säger Bert Karlsson. Han tillägger:

Tippade rätt i VM

– Jag tror att Pernilla går vidare genom andra chansen och hon kan ro hem hela tävlingen. I Globen tror jag att det kommer stå mellan Eric Saade, Jenny Silver och Pernilla Andersson.

Trots att Skansens lemurer har ett gott rykte som tippare, i somras tippade de Spanien som världsmästare i fotbolls-VM, räds inte Bert Karlsson utmaningen.

– Det finns inte en chans att ett gäng halvapor kan slå mig på fingrarna, säger han.

Fortsättning lär följa.

DISKUTERA: Vem tror du tippar bäst – Bert eller lemurerna? Diskutera HÄR