”En av de häftigaste kuponger jag sett”

Reporter: Daniel Söderbäck, Minimedia

Publicerad:

31-åringen satte den galna spelkupongen – se här

Vann på superstjärnans lag Den finske spelaren satte 13 matcher från MLB. En av matcherna på kupongen inehöll Detroit Tigers, med storstjärnan Miguel Cabrera.
Foto: AP
Vann på superstjärnans lag Den finske spelaren satte 13 matcher från MLB. En av matcherna på kupongen inehöll Detroit Tigers, med storstjärnan Miguel Cabrera.

Här är det galna vinnarspelet – på baseboll.

Den 31-årige mannen satsade 87 kronor på 13 matcher i Major League Baseball och satte rubbet.

– Detta är en av de häftigaste kuponger jag sett, säger Urban Aheinen, oddssättare på spelbolaget Nordicbet där spelet gjordes.

Halv tio i tisdags kväll loggade den 31-årige finske spelaren in på sitt spelkonto.

Och baseboll, det är någon som mannen kan. Det har han bevisat.

Han knåpade ihop en spelkupong med totalt 13 matcher från amerikanska Major League Baseball (MLB). Han spelade för 87 kronor. Och givetvis så satte han rubbet. Vinsten blev 115 000 kronor.

Spelade på stjärnans lag

En av matcherna innehöll bland annat superstjärnan Miguel Cabreras lag Detroit Tigers.

– Han valde att spela under antalet angivna poäng i varje match och samtliga går under vår total, några av matcherna slutade precis under och det gäller att ha marginalerna med sig, förklarar Nordicbets oddssättare Urban Aheinen.

Spelar för små insatser

Spelaren, som varit kund hos spelbolaget sedan ett år tillbaka brukar allt som oftast spela för små insatser, och den här gången belönades det verkligen.

– Detta är en av de häftigaste kuponger jag sett under min tid på Nordicbet och jag är den första att lyfta hatten och gratulera till den fantastiska vinsten, säger Urban Aheinen.

Publicerad: