Han satsade 4 500 kr – på det sjuka spelet

SPEL

”Bara två procent chans att det skulle gå in”

Foto: Klicka här Se vinstkupongen i ett större format.

26 årige Abedin från Finland vann 25 000 kronor förra lördagen.

Han valde att satsa 4 500 kronor på ett nytt spel – en sjuling – som gick in. Han vann 223 000 kronor.

– Jag kunde inte sova, jag var riktigt glad, säger han.

Foto: Hjälte Xavi gjorde 1–0 till Barcelona i den första halvleken. Målet bidrog till spelarens storvinst.

Barcelona och Jokerit-supportern Abedin, 26, från Finland är riktigt grym på spel.

Det har i alla fall den senaste tiden visat.

Förra lördagen vann han 2 800 euro (25 000 kronor). Han bestämde sig för att satsa 4 500 kronor på ett nytt spel i tisdags.

Den här gången valde att han en spelkupong med sju matcher (kupongen ser du nedan).

”Gillar inte singlar”

– Vanligtvis brukar jag satsa omkring 50 euro (cirka 450 kronor) på en kupong. Jag gillar inte att spela singlar. Jag brukar alltid ha fem till sju matcher på mina spelkuponger, säger Abedin till spelbolaget Betsson, där spelet gjordes.

Det var en spelkupong med allt från matcher i La Liga till den schweiziska ligan i ishockey. Och det var ingen slump enligt Abedin.

– Jag gillade oddsen på halvtidsresultatet i La Liga och den schweiziska hockeyligan. Eftersom jag är ett stort fan av Barcelona ville jag ha med dem på kupongen. Hockeyn i Schweiz har jag koll på. Jag följer resultaten och tabellen regelbundet.

När han förstod att han hade vunnit storvinsten hade han svårt att greppa det.

”Löser lån”

– Jag kunde inte sova, jag var riktigt glad. Nu kommer mestadels av pengarna gå till att lösa lån. En del kommer jag använda för att enbart ha kul för, avslutar Abedin.

På spelbolaget är man imponerad av Abedins sjuling.

– Oddset på kupongen ger kunden 2,01 procents chans att sätta alla sju matcherna så det är helt enkelt väldigt imponerande. Generellt sett så brukar folk som lägger till så många matcher på kupongen försöka spela lite säkrare och ha ett lägre totalodds. Att sen även dunka in 4 500 kronor är riktigt modigt gjort och indikerar väl att han var övertygad om att det var ett bra spel med tanke på att han normalt sätt inte spelar på dessa nivåer, säger Thomas Bertilsson, pr-ansvarig hos Betsson.