Hysén övertygad: ”Det blir oavgjort”

Spelexperten Glenn Hysén om lördagens säkra

Här är Dagens Bästa Spel, lördag 19 juni 2010.

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Frågar du mig just nu vilket lag som vinner VM, svarar jag direkt: Argentina. Maradona har fått Argentinas stjärnor att spela som ett lag och jag tror inte det finns i Maradonas hjärna att fega till sig en poäng mot grekerna i dag. Argentina går alltid för seger och jag spelar till 1,62 i odds.

DAGENS DRAG

Efter att ha sett ett uselt afrikanska mästerskapen tidigare i år, hävdade jag att de afrikanska lagen är överskattade. De har heller inte glänst under det här mästerskapet. I dag är det Nigerias tur att checka ut. När laget går för en trea kontrar Sydkorea effektivt. Odds: 2,60.

DAGENS AVSLAG

Inga odds förrän timmarna innan spelstopp – jag förstår inte varför Svenska Spel fegar när det gäller speedway. Gör som ni brukar; toksänk oddsen när första tusenlappen läggs. Låt spelarna sköta oddssättningen.

Per Nicklasson

DAGENS SÄKRA

Den uppvisning 12 Kadett C.D. hade på Solvalla när han tog emot Kaffir Face var väldigt imponerande. Och efter det har han tagit en vardagsseger i Östersund. Nu är det tuffare emot, men jag har väldigt svårt att se Robert Berghs springare gå miste om segern i V65-5, DD-1.

DAGENS DRAG

Att 1 Domino Sund inte fick tag på Somekindacatch under Elitloppshelgen är inget att säga om. Hon var godkänd ändå. Nu har hon ett drömläge att vinna V65-2. Hon har utvecklats hela tiden och det ser ut som att Stall Elit med Hardy, Svennis och Foppa får en finaldeltagare i E3.

DAGENS AVSLAG

Grekland behöver förmodligen bara en poäng mot redan klara Argentina för att ta sig till åttondelsfinal. Maradonas lag har varit bra, men hur är motivationen hos hans spelare i dag? Grekland kan verkligen täppa till när de vill.

Glenn Hysén (Tipsexpert hos Unibet)

DAGENS SÄKRA

Jag är tämligen övertygad om att det blir oavgjort mellan Mexiko och Uruguay. Detta på grund av att båda lagen säkrar avancemang vid kryss. Även om oddsen är låga, tycker jag att det känns uppenbart med oavgjort här.

DAGENS DRAG

Sydkorea hade det tufft mot Argentina och förlorade rättvist. Man imponerade dock mot Grekland och jag tycker att man ska ha en vettig chans att slå ett Nigeria som har problem med skador och avstängningar.

DAGENS AVSLAG

Det har varit stor turbulens i Frankrike och i helgen skickades Anelka hem. Till låga odds vågar jag inte spela Frankrike mot Sydafrika och det blir pass på denna match.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.