Vann 870 000 på MFF:s straffmiss

Publicerad:

SPEL

Svensken: ”Hade spelat att PSG skulle hålla nollan”

1 av 2 | Foto: Foto: Bildbyrån.
Här sätter Malmös Markus Rosenberg bollen i stolpen, vilket räddade mannens jättevinst.

Markus Rosenberg brände en straff i Malmös storförlust mot PSG i Champions League.

Då jublade 40-åringen från Halland – som vann 870 075 kronor på Bomben.

– Herregud vad svettigt det blev när Malmö fick straff. Jag hade spelat att PSG skulle hålla nollan, säger vinnaren.

Malmö hade ingen chans mot PSG hemma på Swedbank Stadion, gästerna vann med 5–0. Hemmakaptenen Markus Rosenberg hade också en tung kväll och missade dessutom en straff vid ställningen 0–3.

Men missen lade grunden till en vinst på 870 075 kronor för en 40-åring, som spikat Malmö-nollan på sitt Bombensystem för 540 kronor. Mål där och han hade kunnat slänga kupongen.

– Det känns ju otroligt tråkigt att jubla när Rosenberg satte den i stolpen. Men det är ju detta som gör att man älskar spelet, det är ju en sport i sig, säger mannen till Sportbladet Spel via Svenska Spels pr-ansvarige Johan Svensson.

”En fantastiskt resa”

På kupongen återfanns flera andra Champions Legaue-möten, däribland Manchester Uniteds hemmamöte med PSV samt Citys borta mot Juventus.

Förutom att Malmö skulle gå mållösa fick mannen i sista stund känsla för målfest i Real Madrids bortamatch mot Sjachtar Donetsk, som slutade 4–3 till spanjorerna.

– I halvtid var Bomben bara värd mellan 70 och 80 000 och jag hade tidigare faktiskt satt att Real skulle håll nollan men i sista sekund ändrat, Real är sanslöst svajiga just nu. Så det blev det en fantastisk resa för mig i andra halvlek.

Vinnaren önskar att vara anonym.

Se vinnarkupongen i bildspelet.

Publicerad: