”Genoa måste ha bra chans mot Catania”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Den mest spelvärda favoriten är Genoa till 1,60. Genoa är urstarkt hemma och återfår nu sin skyttekung Milito. Måste ha bra chans mot Catania. LN91 måste få det jobbigt i Allettan. Piteå vinner till 1,12.

DAGENS DRAG

Utöver Genoa – som jag tycker är dagens bästa spel – hittar jag inte mycket av spelvärde. Lecce har en passande uppgift hemma mot ett Torino, som saknar flera tongivande spelare och är tamt borta. Tiribocchi avgör här till 2,25 (Expekt).

DAGENS AVSLAG

Mina spanska drag har varit okej på söndagarna – men i kväll hittar jag inget av spelvärde. Favoriter som Valladolid, Almeria och Getafe tippas med tvekan. Men jag spelar inte.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Tre hemmasegrar i hockeyallsvenskan är stenklara i?dag. AIK förlorar inte hemma mot Bofors, 1,30. Almtuna förlorar inte hemma mot Mariestad, 1,17. Leksand förlorar definitivt inte hemma mot Sundsvall, 1,10.

DAGENS DRAG

Patriot eller inte, jag litar på att Sverige vinner VM finalen i bandy mot Ryssland till 2,35. Magnus Muhrén fick ge upp turneringen och det är förstås ett minus, men Patrik Nilsson vet hur man gör mål. Kan Sverige hålla ihop försvaret så ledsnar ryssarna.

DAGENS AVSLAG

Prix d’Amerique, världens tuffaste travlopp med bara kanonhästar är en sportslig höjdare, men jag spelar inte. Med alla preparelopp inför är det svårt att hålla koll på frassarna. Titta och njut istället.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

När ATG så påpassligt har spel till stoloppet Prix Helen Johansson under Prix d’Amerique-dagen är det läge att spela 10 Tigger med Björn Goop som visserligen har bakspår, men som har sett ut som en tiger på sistone.

DAGENS DRAG

Det går inte att låta bli att spela 9 Triton Sund när vi får de franska oddsen i Prix d’Amerique hos ATG. Jag tycker att han inför det här loppet är underskattad både i Frankrike och Sverige. Kusken Örjan Kihlström passar perfekt för det här loppet och för den här hästen.

DAGENS AVSLAG

Spel på Elitloppsvinnaren 17 Exploit Caf i Pd’A lockar inte alls. Jag tycker att distansen är för lång och jag tror inte man har lyckats pricka toppformen riktigt ordenligt efter en korsförlamning.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.