Experten: ”Såg måttligt intresserat ut senast”

SPEL

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om onsdagens avslag

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 26 maj 2010.

✓ STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Uruguay bör kunna städa undan Israel, men valet under denna rubrik faller till slut på Turkiet. Gav ett mycket bra intryck senast, under nye tränaren Guus Hiddink och ska ses med en vettig chans på nytt. Nordirland har ett kraftigt reservbetonat lag på plats och 1,55 på tvåan är i överkant.

DAGENS DRAG

Botafogo kommer till spel utan sina tre vassaste anfallare. Ett högkapabelt Cruzeiro liras till godkända 1,70.

Palmeiras har nya avbräck i form av Leo, Armero och Assuncao. Sedan tidigare saknas Souza och Pierre. Sao Paulo är bättre i grunden och 1,85 är ett överodds som testas.

DAGENS AVSLAG

Kroatien ser på ytan ut som en stark vinnare, men jag höjer ett varningens finger. Såg måttligt intresserat ut mot Wales och ställs i dag mot ett vrålhungrigt Estland. Till råga på allt så är offensiven kraftigt försvagad.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

12 Cash is Fun Zaz (V64-2) har jag väntat på – att han ska komma ut i lite större sammanhang. Nu ska han presentera sig för V64-publiken. Han är ruskigt bra, stark och krossar allt.

I V64-5 spikas 3 Japanese Face. Han har varit mycket bra i två starter på raken och har perfekt läge.

DAGENS DRAG

5 Clicquots Sun Rose (V64-1) är en vindsnabb dam som mycket väl kan blåsa förbi allt. Senast satt hon hopplöst till i kön, men gick fort i skymundan.

3 Prince Kodiak (V64-4) var mycket fin vid segern senast då han stack till spets och sprintade undan till lätt seger. Barfota då som nu.

DAGENS AVSLAG

2 Ego Sånna (V64-4) blir hårt betrodd och normalt sett skulle han ha bra chans. Men hästens frispråkige tränare Janne Hellstedt ligger lågt när fyraåringen gör första starten för honom.

✓ PATRIK FERNLUND (Medarbetare på Trav365)

DAGENS SÄKRA

3 Japanese Face (V64-5) har gjort två riktigt fina insatser hos Åke Svanstedt utan att få vinna. Senast stred han berömvärt från ledningen i ett tufft lopp. Lättare motstånd i kväll och jag tror första årssegern kommer nu. Spets och slut.

DAGENS DRAG

5 Clicquots Sun Rose (V64-1) värmde fantastiskt bra senast och spurtade sylvasst i loppet. Har formen på topp och är våldsamt startsnabb.

1 Lönshults Bellman (V64-4) såg fin ut senast och har ett perfekt läge. Given på kupongen.

DAGENS AVSLAG

8 Bart Sjöhammar (V64-6) var visserligen riktigt bra senast, men risken är stor att han hamnar rejält på vingel från spår åtta. Flera startsnabba hästar invändigt gör det svårt för honom att komma in i matchen.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!