”Får problem att hämta poäng på bortaplan”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om måndagens drag

Sportbladets spelexpert tror på en tuff uppgift för Lilleström i kväll mot Odd Grenland.
Foto: BILDBYRÅN
Sportbladets spelexpert tror på en tuff uppgift för Lilleström i kväll mot Odd Grenland.

Här är Dagens Bästa Spel, måndag 9 augusti 2010.

✓ STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Litar inte fullt ut på Sundsvall och Oddevold, utan vänder i stället blicken mot mötet Nantes–Le Mans. Räknar med en tillknäppt premiär, mellan två defensivt starka lag, som båda lär spela med stort säkerhetstänk. Att det ska bli under 2,5 mål känns klart troligt och 1,66 duger för spel.

DAGENS DRAG

Utbudet är mer eller mindre uselt, men det finns en vettig vinnare i norska ligan. Lilleström, som är ur slag, har nya jobbiga avbräck i målvakten Logi Magnusson samt anfallaren Bergmann och man lär få problem att hämta poäng på bortaplan mot Odd Grenland. Ettan liras till 2,00.

DAGENS AVSLAG

Portsmouth har en väldigt tunn trupp för tillfället. Senast lyckades man inte ens få i hop en full trupp och det ser lika mörkt ut i dag. Stevenage har kapacitet att överraska, men spelobjeketet känns vanskligt. Jag avstår.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

8 Intoxicated (V65-3) svek i spets som hårt betrodd på V75 senast. Nu möter han i stort sett ingenting och Goop lägger straffen. Skjut hårt mitt i målet, Björn!

11 Rolls Royce (V65-4) är en slugger som har en vettig uppgift. När han drar upp spurten får de andra svårt att stå emot.

DAGENS DRAG

5 Tryptofan Håleryd (V65-5) tror jag på i kväll. Han var mycket fin vid spetssegern i Kalmar näst senast och det mesta lutar åt att Björn Goop skickar honom till ledningen igen. Bra chans.

2 Klondike B.B. (V65-2) blir allt bättre i sin nya regi och bör sluta i segerstriden från sitt fina läge.

DAGENS AVSLAG

1 Estreet (V65-6) borde egentligen vinna sitt lopp då han dragit innerspår bakom bilen på passande kort distans. Men nu är formen inte som bäst och som favorit känns han tveksam i ett vidöppet lopp.

✓ TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

I förrgår gästades Norrporten Arena i Sundsvall av Roxette. I dag dyker Väsbys fotbollsgäng upp. Med andra ord inga större underhållningsdagar. Sundsvall gjorde nyligen ett klassförvärv när man hämtade in Fredrik Holster just från Väsby. Ser förstås värre ut för gästerna. Etta.

DAGENS DRAG

Norrköping på fiendemark är aldrig en lätt nöt att knäcka. Bajen saknar både Sebastian Castro-Tello och Andreas Dahl och då blir det förstås ännu trassligare. Bajen är som bekant mitt gäng, men att spela med hjärtat har aldrig resulterat i pollettregn. Peking till 2,00 liras.

DAGENS AVSLAG

Skärhamn verkar ha löst sommarträningen med beröm godkänt. Två raka segrar kom som en blixt från klar himmel. Kul för laget efter den tunga vårsäsongen. Oddevold är kanske något för stor favorit till 1,20.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

Publicerad: