”De kör över Köln i dag”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Även i dag hittar jag det säkraste spelet i hockeyallsvenskan. Växjö Lakers vill kvala till elitserien – då ska bara avhängda superjumbon Mariestad enkelt slås tillbaka. Odds: 1,12. Bayern München förlorar ytterst sällan två matcher i rad. Köln körs över i dag till 1,28 (Unibet).

DAGENS DRAG

Jag tycker att Swansea är dagens allra bästa spel. Doncaster börjar se slitet ut nu och kan i dag sakna båda sina ordinarie mittbackar. Swansea spelas till runt 1,80. Werder Bremen har nu båda lagets stjärnor Diego/Pizarro i spel. Avfärdar Cottbus borta till 1,85.

DAGENS AVSLAG

Tänk på att flera av stor­lagen som spelar i dag har Champions League-spel redan på tisdag. Lag som till exempel Inter tror jag helt har fokus på nästa veckas CL-match. Jag lirar inte tvåan till 1,60 mot Bologna.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

Bästa jackpottspiken hittar jag i V75-5 där 2 Senorita Rosita är klar. Hon har varit mycket bra hittills och visade bra form i första starten efter vila. Räkna med att hon krossar allt. 5 Rakas i V75-6 är också en sund spik. Han är i toppform, har bra läge och öppnar fort. Motståndet har dåliga spår.

DAGENS DRAG

5 Lovely Conch (V75-1) såg dunderfin ut senast efter vila. Hon satt fast med rubbet sparat och blir livsfarlig. I V75-7 ska ni inte glömma bort 7 The Bad Rock. Han är stenhård och kan mycket väl spöa det här gänget från dödens. Senast gick han bra efter galopp och en resa i kön i ett V75-lopp.

DAGENS AVSLAG

4 Finders Keepers (V75-3) är stor favorit och normalt sett är det spets och slut, hämta ut. Men formen är ett stort frågetecken, han svek i två starter i Frankrike. Sådana här favoriter ska man gardera.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Bokstavsgrupperna E.M.D. och BWO bör ha goda möjligheter att hamna bland de fyra bästa. Det är hugget som stucket vilka av dem som går direkt till final och vem som får en andra chans. Jag känner mest för E.M.D. som jag tror får en hel del telefonröster och som dessutom har en bra låt.

DAGENS DRAG

Om stjärnorna och tittarna vill så kommer skönsjungande Molly Sandén att ta sig till Globen redan i kväll. Den 16-åriga tjejen är en talang utöver det vanliga och den fina balladen känns som en vinnarlåt. Ett skrällbud kan Rigo & The Topaz Sound med Red Fox vara. Det kan bli en andra chans.

DAGENS AVSLAG

Jag tror inte att ”rockfarfar” Mikael Rickfors och låten ”Du Vinner Över Mig” är en vinnare. Plats 7 eller 8 är mer troligt. Långt ner på listan hamnar också Maja Gullstrand med sin Bossa Nova-låt.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.