Svensk prickade storvinst – tack vare favoritlaget

SPEL

Här är Sportbladets Spels läsares egna spelhistorier

Sportbladets Spel har startat en läsarhörna där Du själv kan skicka in din egen otroliga spelhistoria.

Här nedan följer några bidrag från läsarna.

Spelade mörkt – vann 43 000

Vill gärna dela med mig av en av mina absolut sjukaste spel någonsin.

Jag gick in i butiken där jag vanligtvis brukar spela. Hade dock torskat hela den veckan och kände mig ganska kall så jag bestämde mig för att ”spela mörkt”. Jag frågade butiksägaren vilka matcher som fanns kvar att lira på och han svarade match 57 till 61 på Lången. Utan någon som helst vetskap om vilka lag som lirade så kryssade jag X X 1 2 1 på fem matcher och satsade 200 kronor.

Senare på kvällen satt jag och några vänner och lirade poker tillsammans när jag av en slump drog fram kupongen ur fickan. Jag såg att oddset var 216 gånger pengarna och att fyra av matcherna var färdigspelade där jag hade alla rätt. Sista matchen var Villarreal mot Real Madrid och där hade jag tippat seger för Villarreal. Tur var väl det då de är mitt favoritlag.

Real kvitterar i den 90:e minuten till 2–2 på ett offsidemål och alla blev knäpptysta. Men i den 93:e minuten gör Villarreal 3–2 och vinner matchen. Jag och mina kompisar exploderade och det hela var nog det absolut bästa jag varit med om.

43 000 riksdaler rakt ner i fickan på ett odds jag tippat utan att veta vilka matcher det var!

/Franco

Maskinfel gav storvinst

1993 var jag tio år gammal och åkte på en Ålandskryssning med mina föräldrar. På hemvägen kom vi in på internationellt vatten och de enarmade banditerna öppnade så stoppade jag i ett mynt och drog i spaken. Och just denna gången hände precis det man alltid hade drömt om. Jag vann!

Visserligen bara småpengar, men det visade sig snart att maskinerna måste varit endera trasiga eller väldigt fel inställda, de gav nämligen vinst nästan hela tiden. Åtminstone sju av tio drag gav vinst oavsett om man dubblade eller inte, men tråkig som morsan var så lät hon mig inte fortsätta efter att jag tjänat ett par hundra kronor. Då gick hon i stället till receptionen och berättade hur det var eftersom hon tyckte att det kändes som att stjäla, och hennes förräderi var i mina ögon var ett faktum!

Receptionen svarade dock att de visste om problemet och att de inte skulle göra något åt det under resans gång, så vi gick tillbaka igen, nu med morsans välsignelse, och spelade ihop nästan två tusen kronor i en tung påse mynt innan vi kom in på svenskt vatten igen och maskinerna stängdes av.

/Mange

Missade Kenovinst

För några år sedan jobbade jag ihop med en äldre kvinna som brukade spela på Keno, åtta nummer varje dag, och alltid samma nummer. Jag hängde på och skaffade mig sju nummer som jag satsade tio kronor på. Vi lämnade in samma rad varje kväll men vinsterna uteblev, så jag slutade lämna in. Men jag brukade kolla i tidningen varje dag om mina nummer blev dragna och mycket riktigt en vecka senare fanns alla sju nummer där och 50 000 kronor hade jag vunnit.

/Emil

SKICKA IN DIN SPELHISTORIA:

Har du eller dina vänner råkat ut för en otrolig spelhistoria?

Har du gjort ett galet spel som gått in? Varit nära eller gjort av med en vinst?

Tveka då inte att skicka in ditt bidrag som publiceras på Sportbladets Spels läsarhörna.

Vi förbehåller oss rättigheten att korta ner bidrag eller korrigera eventuella stavfel.

Här kan du mejla in ditt bidrag till Spelredaktören.