Liverpool i Europa – räkna med målsnålt

Foto: SPRÄCKER NOLLAN? Peter Crouch och Liverpool ställs mot Bordeaux. 0–0 tippar Sportbladet.
SPEL

Champions League-fest i kväll igen - och stort spelutbud på nytt.

Störst sportsligt fokus tilldrar sig naturligtvis det svårtippade supermötet på Stamford Bridge men ur spelmässig synvinkel känns några av de övriga matcherna minst lika heta.

Sportbladets Marcus Källberg har valt ut godbitarna.

✓Bordeaux–Liverpool

Under/över 1,5 - 2 mål

Spel: Under.

Odds: 2,17 (10Bet).

Kommentar: Liverpool är skadedrabbat och med tanke på detta är nog Rafa Benitez ganska nöjd med en poäng här och använder troligen samma defensiva taktik som borta mot PSV Eindhoven.

Bordeaux har sett defensivt stabilt men offensivt uddlöst ut i sina två tidigare matcher och det mesta tyder på en målsnål historia här. Oddsen på under 2,5 mål är dock väl låga och vi provar istället under 1,5 - 2 mål till 2,17 vilket innebär halva insatsen tillbaka om det blir två mål.

Resultat

Spel: 0-0.

Odds: 7,50 (Centrebet).

Kommentar: Som sagt blir det här förmodligen en defensivt präglad och chansfattig tillställning och 0-0 känns som ett sannolikt slutresultat. Bland annat Centrebet erbjuder 7,50 och det är värt att testa.

✓W. Bremen–L. Sofia

1X2 Handicap

Spel: Werder Bremen (-1).

Odds: 1,60 (Expekt).

Kommentar: Werder Bremen har gjort starka insatser mot både Chelsea och Barcelona och man visade storform i ligan i lördags när man bortaslog Boch-um med hela 6-0. Levski Sofia har som väntat haft det tufft i sina två första matcher och laget har knappast att hämta mot ett hemmastarkt Bremen heller. Seger med minst två mål för tyskarna känns som ett stabilt spel till 1,60.

✓Valencia–Sj. Donetsk

Asian Handicap

Spel: Sjaktar (+1,5).

Odds: 2,05 (Premierbet).

Kommentar: Sjaktar har haft fått en tuff start resultatmässigt men man dominerade stort hemma mot Olympiakos och 0-4 mot Roma var missvisande siffror. Laget är högkapabelt när det stämmer och man faller knappast ihop på samma sätt som mot Roma en gång till. Uddamålsförlust eller bättre till 2,05 känns spelvärt.

Marcus Källberg