”Det kan bli en hygglig helgpeng”

SPEL

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Wolves, tabellettan i The Championship, åker till Doncaster. Normalt ingen säker bortaseger, men sjukdomar grasserar i hemmatruppen och 1,85 på tvåan är taget. Dubbla med topplaget Millwall i League 1. De möter ett Crewe med liknande problem som Doncaster. 2,78 ger den dubbeln på nätet.

DAGENS DRAG

Atletico Madrid i La Liga och Boston i NHL är två lag som inte direkt haft problem med offensiven på slutet. Dubbeln AM–Boston ger 3,99 på nätet. Krydda detta med Wolves så att det blir en trippel och tre dubblar. Ett par tior på de kombinationerna och det kan bli en hygglig helgpeng.

DAGENS AVSLAG

Hull är tveklöst årets överraskning i Premier League. I dag är tigerränderna favorit mot Sunderland hemma. Motiverat kan tyckas efter 2–2 mot Liverpool borta senast. Sunderland är dock inte mycket sämre än Hull i grunden.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

15 Commander Crowe (V75-3) är helgens mordvinnare. Han spikas på allt. Ett roligare drag är 9 Access Tooma i V75-7. Han var dunderbra senast i ett V64-lopp där han pressade hårt i dödens och såg ut som en vinnare i det längsta. Men sista biten blev han infångad. Nu vinner han. Spik.

DAGENS DRAG

9 Trinity Degato (V75-4) ska ni inte missa när ni är i gång och garderar. Hon visade kanonform senast i Norge då hon avslutade visslande snabbt efter sen lucka. 12 Hunter Brodde (V75-5) är också riktigt intressant. Han vann i överlägsen stil i klent gäng senast och såg toppbra ut. Stormvarning!

DAGENS AVSLAG

8 Stardust Night (V75-4) har övertygat i fyra raka. Hon var jättefin senast då hon stack undan i spets i ett V75-lopp. Men nu är läget allt annat än bra och det krävs inget mirakel för att hon ska förlora.

✓ MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Svårt att ladda för en V75 som är flyttad från Åby till Solvalla på grund av hästinfluensan och som körs i skuggan av ”Svanstedt-affären”. Jag tror på rekord­lite publik och dålig omsättning. Jag räknar ändå med en ny upp­visning av ståtlige 15 Commander Crowe i V75-3.

DAGENS DRAG

Det går ändå inte att bortse från att Åke Svanstedt som tränare har flera mycket bra chanser på dagens V75, även om han nu som avstängd inte får köra själv. Framförallt 1 Redford Tuna i V75-1, 8 Stardust Night i V75-4 och 1 Quartier Latin i V75-5.

DAGENS AVSLAG

Jag tycker att 4 Hanoi är ­lite för osäker och strulig för att vara så stor favorit i V75-7, DD-2. I det här loppet finns flera dugliga hästar och flera skrällchanser. Allra mest bortglömd tycker jag är formstarka 2 Indian Quick D.K..