”En riktig fin speldag”

Sandebäck om dagens säkra– här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en riktig fin speldag framför oss. Milan (1,22) hade otur ­senast – tappade poäng i 93:e. Tappar knappast poäng hemma mot Chievo. Balrog (1,40), Malmö (1,10) och Sandviken (1,08) bara vinner.

DAGENS DRAG

Det finns många sunda ­vinnare som står i runt 1,50 i dag – men jag hittar desto färre bra drag. Två spel­värda ettor i La Liga är ­Betis och Bilbao. Båda lagen var bra på bortaplan senast och möter nu passande motstånd. Dubbeln ger 4,40.

DAGENS AVSLAG

Nykomlingsmötet i ­bandyns elitserie mellan Örebro och Kungälv känns helt ­öppet. Båda lagen har ­börjat piggt – och jag finner inget spelvärde i 1,80 på ettan. Kungälv kan skrälla. Igen

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I V65-4 är 6 Västerbo ­Paradise dagens klaraste, inget att spela vinnare på men en spik. Väster­ås vann hemma mot Malmö och för mig var inte det oväntat med tanke på vad som hänt. Nu slår man Sundsvall hemma.

DAGENS DRAG

2 Nellie Vingboons gjorde en gedigen insats senast när hon i ett tidigt skede kördes fram utvändigt om ledaren och sedan åkte ­undan till seger. Hon står bra inne i loppet på pengarna och har bra läge så V65-6, DD-2, kan sluta med seger för Per Fromell.

DAGENS AVSLAG

11 Kenya James (V65-2) är det ofta mycket skrik om när han startar, men han vinner ”aldrig”. Som vanligt är det lång distans när han startar och kanske lite enklare emot, men han vinner inte.

✓ DAVID TANENTSAPF

DAGENS SÄKRA

Udinese spelas till 1,30 hos Svenska Spel. Lagen möttes så sent som i onsdags i cupen. Den matchen slutade 0–0, men i serie A gör Udinese inte samma misstag mot tabelljumbon som ­förlorat alla sina bortamatcher.

DAGENS DRAG

Derbyn är alltid vanskliga men Svenska Spels 2,95 på Lazio är kanonodds på favoriten, där anfallsduon Zárate/Rocchi öser in mål. I Roma är nyckelspelarna Totti och De Rossi tveksamma på grund av skador, de senaste ­beskeden verkar dock positiva.

DAGENS AVSLAG

Irrationella Milan har blandat högt och lågt hela säsongen. Är i form, men ettan till blygsamma 1,15 mot Chievo bör skys som pesten.