Vinnarna på travet

SPEL

Sportbladet är hetast - tre experter tog full pott på V 75

Sportbladet har Sveriges hetaste travexperter. I helgen lyckades Challe Berglund, Martin Berg och Anders Jonasson pricka in sju rätt på V75:an på Axevalla.

- Det satt fint, säger Challe Berglund.

Foto: GIVANDE EXPERTER Sportbladets tippare Anders Jonasson, Martin Berg och Challe Berglund firar triumfer på travet.

Det lönar sig att följa Sportbladets travtips. Den som gjorde det i helgen är drygt sex och ett halvt tusen kronor rikare.

- Kul att raden gick in. Mitt tips till alla spelare är ändå att våga lita på sin egen magkänsla och våga satsa på de skrällar de själva hittar, säger Berglund.

Gediget arbete

Sportbladets travexperter lägger ner åtskilliga timmar för att ge läsarna den bästa servicen och den ultimata vinnarraden. Arbetet börjar redan sex dagar innan loppen körs.

- Jag börjar på söndagskvällen då jag tittar igenom startlistorna som precis kommit ut. Sedan börjar jag gå igenom loppen djupare på tisdag eller onsdag, säger Berglund.

Satsar ännu hårdare

- Man kör självklart alla loppen i huvudet. De loppen där man hittar en spik kör man dessutom flera gånger, förklarar han.

Sportbladet har sedan några månader tillbaka börjat satsa ännu hårdare på trav.

Klassisk klubb

Med hjälp av experter, som totalt vunnit över 100 miljoner kronor på travspel, har Sportbladet bildat den redan nu klassiska "100-miljonersklubben" - en klubb som på fredagar kommer med färska tips inför V75-loppen.

Sedan mitten av maj kan Sportbladet även erbjuda unik statistik på Dagens Dubbel, V75 och V65.

För två månader sedan presenterades även stjärnkusken Stig H Johansson som ny travkrönikör.

Ta rygg på Sportbladets experter - den här veckan är det dessutom jackpott på V75 och en ensam vinnare kan ta hem 37 miljoner kronor.

Därför är Sportbladet bäst på trav

Emir Osmanbegovic