Spel

Vann tävling – tatuerade in sitt bidrag på sitt lår

Av: 

Minimedia

Daniel Söderbäck

SPEL

David Axelsson från Nybro tog det hela ett steg längre: ”En kul grej”

Spelbolaget Paf och nätmagasinet NyttFiske anordnade tävlingen ”Hur mycket fiske är du?”. Meningen var att de tävlande skulle skriva ner eller ta kort på sina bidrag.

Vinnaren David Axelsson, 26, från Nybro tog det hela ett steg längre. Han tatuerade in sitt bidrag på låret – och blev den självklare vinnaren.

– En kul grej, säger David till Aftonbladet.

Vinnande bidraget Här är David Axelsson bidrag som vann tävlingen ”Hur mycket fiske är du?”.
Vinnande bidraget Här är David Axelsson bidrag som vann tävlingen ”Hur mycket fiske är du?”.

Tävlingen ”Hur mycket fiske är du?” arrangerades av nätmagasinet NyttFiske och sponsrades av spelbolaget Paf.

Uppgiften var att komma med det roligaste svaret på frågan, hur mycket fiske är du? Svaret skulle formuleras som en fortsättning på meningen, ”Jag är så mycket fiske att...”.

I måndags utsågs vinnaren. Och vinnaren, David Axelsson, 26, från Nybro tog det hela ett steg längre. Han tatuerade in sitt bidrag på sitt högra lår.

”Ingen annan skulle göra det”

– Jag såg tävlingen på Youtube och Facebook och läste en del inlägg som var ganska roliga, och tänkte att jag skulle slå det. Så jag kom på idén, och visste att ingen annan skulle göra det. Jag är verkligen hundra procent fiske. Jag fiskar så fort det bara går, det brukar bli två till tre gånger i veckan när det är säsong, säger han till Aftonbladet.

Tatueringen som du ser på bilden sitter på Davids högra lår, men det är inte den första, och inte heller den sista tatueringen.

Har ett 60-tal tatueringar

– Jag har ett 60-tal och efter påsk så kommer det bli fler. Jag kommer tatuera in en företagslogga. Jag har en kul deal med ett företag, vilket vill jag inte säga än innan allt är klart, säger David.

Reaktionerna efter tatueringen har inte låtit vänta på sig.

– Jag har fått massvis med sms från polarna, en del gillade det, en del gjorde det inte. Jag trodde ingen skulle lägga märke till detta alls. Nu blir man ju rikskändis, avslutar David Axelsson och skrattar.

Förstaplatsen i tävlingen gav David fiskeutrustning för 2 400 kronor.

ANNONS

Härlig Jackpot på Stryktipset – 11 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel