”Skojar du eller? Det här är inte sant...”

avDaniel Söderbäck, Minimedia

Publicerad:

Kvinnan i chock efter miljonsamtalet: ”Grattis till 1,5 miljoner”

Foto: Svenska Spel
Han ringde samtalet Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick i dag tag i kvinnan som vann miljonvinsten på lotto.

Det ringde i telefonen. Kvinnan tog upp sin telefon och svarade.

När hon hörde mannen i andra änden av luren blev hon fullständigt chockad.

– Skojar du eller? Det här är inte sant, sa kvinnan efter att hon fått beskedet om att hon vunnit 1,5 miljoner kronor på lotto.

En helt vanlig dag på stadens gator.

Ja, så var det tänkt i alla fall för kvinnan i pensionsåldern från Älvängen, tre mil norr om Göteborg, i dag. Ett telefonsamtal förändrade allting.

”Trodde jag vunnit två Trisslotter”

Det var Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson som ringde för att gratulera till helgens lottovinst på 1,5 miljoner kronor. Kvinnan hade ingen aning om att hon vunnit när hon fick telefonsamtalet tidigare i dag.

– Jag trodde du skulle säga att jag vunnit två Trisslotter, men det här är ju fantastiskt. Det här går knappt att förstå, jag måste gå ut och få lite luft, sa kvinnan.

Hon gick ut, tog lite luft och fortsatte miljonsamtalet.

”Köper kanske en sportbil”

– Det här känns ju jättebra, men vet du vad, Lottoraderna är egentligen min mans. Och ska jag vara helt rättvis så har jag sagt åt honom att sluta spela för det blir för dyrt eftersom man aldrig vinner, sa hon.

Pierre Jonsson hann även med att fråga vad de skulle göra för pengarna.

– Givetvis kommer vi fira, och sedan kan jag tänka mig att köpa en ny bil. Kanske en sportbil. Det finns hål att stoppa i och nära och kära kommer säkert också få en del av vinsten, avslutade kvinnan.

Lottospelet kostade 72 kronor. Vinnarna önskar vara anonyma enligt Svenska Spel.

Publicerad: