Spel

Tvingas chocksänka oddsen på Thorleifs

Av: 

Minimedia

Anders Svensson

SPEL

”Populariteten kommer att ta dem långt”

storfavoriter Ett spelbolag har inför helgens sista deltävling i Melodifestivalen valt att sänka oddsen kraftigt på Thorleifs.
storfavoriter Ett spelbolag har inför helgens sista deltävling i Melodifestivalen valt att sänka oddsen kraftigt på Thorleifs.

Melodifestivalens sista deltävling har fått en ny storfavorit.

Inför helgen har ett spelbolag tvingats sänka oddsen kraftigt på Thorleifs.

Att Thorleifs ska sluta topp två i Melodifestivalens sista deltävling i Malmö gav i inledningen 3,25 i odds. Men Ladbrokes har hastigt valt att sänka det till 1,60. Därmed har bandet seglat upp som storfavoriter före Agnes som ger 1,75.

– Vi vet inte vad som är på gång men alla pengar går i Thorleifs riktning, säger Andreas Gillberg, Sverigechef på Ladbrokes Norden.

”Populariteten tar dem långt”

Oddsen på att Thorleifs dessutom tar sig hela vägen till Eurovision Song Contest–finalen i Moskva har också sjunkit kraftigt – från 50 till 15 gånger pengarna.

– Spelarna verkar känna på sig att Thorleifs popularitet kommer att ta dem långt och vi har därför blivit tvingade att sänka oddsen, menar Gillberg.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel