”Real Madrid har toppchans i kväll”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 15 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

CL-gruppspelet inleds i dag och de stora favoriterna Chelsea (hemma mot Porto) och Real Madrid (borta mot Zürich) ska ses med toppchans. Lagen ger runt 1,35 i odds. I Championship fortsätter jag att spela på WBA. Nu slår laget Doncaster på hemmaplan till 1,50.

DAGENS DRAG

CSKA Moskva glänser inte i den ryska ligan och är tio poäng efter ettan Rubin Kazan. Coachen Juande Ramos vet förvisso vad som krävs i CL – men jag tror laget får det svårt mot ett ­anfallsglatt Wolfsburg. Här avgör firma Misimovic/Grafite/Dzeko till runt 1,85 i odds.

DAGENS AVSLAG

Träningsmatcher i NHL har jag svårt att hitta något som helst spelvärde i. Jag väntar i alla fall till säsongen börjar innan jag lämnar spelförslag till de lagen. Avstå alltså tills det blir allvar.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Ett bra läge bakom bilen och när han dessutom bara radar upp segrar har man svårt att tro något annat än att det ska bli ytterligare en seger för 4 Manhattan D.K. Far och son Adielsson har ännu en vinnare som får agera singelstreck i V65-1.

DAGENS DRAG

Två raka galoppmiss­lyckanden kanske gör att vi får lite högre odds på 6 Special Mission än vad vi egentligen borde. För tre starter sedan höll han ­berömvärt utvändigt om ledaren men kunde inte stå emot vinnaren. I V4-2, LD-1, ser han ut som en bra vinnare.

DAGENS AVSLAG

Avslaget i på Lugano senast var rätt då de fölorade premiären i den schweiziska hockeyn. I dag är det Davos som tar emot Tessinerna och jag tror att Lill-Kenta Johanssons gäng är revanschfyllt och hemmasegern känns tveksam.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Äntligen dags för Champions Leagues gruppspel och då brukar oftast de tunga favoriterna fixa biffen. Sålunda lutar jag mig mot Chelsea hemma mot Porto. 1,35 fungerar som ett bankspel. Chelsea har fått en smakstart i Premier League och vill inte gå på en mina direkt i gruppspelet i CL.

DAGENS DRAG

Marseille har startat franska ligan bra och är obesegrat efter fem omgångar. Milan har flera tvivlare runt sig denna säsong men man har ändå flera spelare med rutin från spel i Europa och de vet vad en poäng borta betyder i gruppspelets inleding. Känns helt klart som ett mycket bra krysspel till 3,20!

DAGENS AVSLAG

Visserligen är Bayern München berättigad favorit på pappret men Maccabi Haifa är inget lag att leka med. Det här kan bli en långt tuffare match än vad oddsen säger och 1,50 på bortaseger lockar inte till spel.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.