”Modo var en liten besvikelse senast”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi spelare slog onekligen spelbolagen i går. Rubbet gick in. Grattis. I kväll då? Jag påstår att Rochdale är kvällens bästa spel till 1,62 (Partybets). Rochdale är i mitt tycke bäst i serien och möter Morecambe som saknar två av sina bästa spelare.

DAGENS DRAG

Har plöjt igenom 44 objekt, men hittar inte speciellt mycket kul. Trist. Jag lägger dock ett litet spel på Nancy hemma mot Nice. Gästande Nice har FEM avstängda spelare. Fyra av dem Apam, Faé, L.Rémy och Rool är ordinarie. Ettan går att spela till 2,20 (Bwin).

DAGENS AVSLAG

Modo var en liten besvikelse senast mot Djurgården. Även HV 71 underpresterade senast hemma mot Skellefteå. Nu möts Modo och HV i Ö-vik och jag hittar inget som helst spelvärde här. Stor kryssrisk.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Vintern brukar vara 5 Acclaims tid och det borde gå vägen i dag i V65-1 även om han inte startat sedan i julas. Nu är det inget märkvärdigt gäng han tar sig an och det är ju bara åtta hästar att besegra. Det här ska Acclaim bara vinna utan problem.

DAGENS DRAG

Sundbyholm innebär open stretch på upploppet och det är inte Örjan Kihlström sen att utnyttja. Han kör 1 Tosca du Ling i V65-5, DD-1, och även om hon kanske är allra bäst på kort distans har hon en vass speed om hon får smyga med i rygg på ledaren, och ta vägen på insidan till slut.

DAGENS AVSLAG

Det är ingen tvekan om att 10 Elit Farming gillar den långa distansen som bjuds i V65-6, DD-2 och det är en anledning till att han är favorit. Det finns dock några bra emot och jag tror att det kan bli problem för Elit Farming.

MATTIAS WIKDAHL

DAGENS SÄKRA

Vill Mora undvika ett otäckt play off gör man bäst i att besegra Björklöven. Jag ser få möjligheter för Björklöven, ett inte speciellt bra bortalag, att kunna skaka det förra elitserielaget. Visserligen föll Mora mot Troja/Ljungby senast – men den floppen borde snarare väcka laget än sänka det.

DAGENS DRAG

Boston är årets stora succé­lag i NHL. Men den senaste tiden har man inte firat speciellt mycket. Nu har Boston fyra raka förluster och är mitt inne i en fem matcher lång bortaturné. Carolina är ojämnt men har ett fördelaktigt läge. Svenska spel ger 2,40 på Carolina. Det är taget.

DAGENS AVSLAG

En ny spelare kan röra till det i ett lag: Mats Sundin i Vancouver och Mikael Renberg i Skellefteå. Är Modo med Peter Forsberg det lag som släppte iväg Djurgården till 3–1 senast? Eller det lag som vände till 4–4? Jag avstår.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.