Ny storvinst för Sportbladets spelpush

SPEL

Succén för Sportbladets spelpush fortsätter.

I helgen prickade Steven-Lee Holmdahl in vinnaren Jeunghun Wang i Qatar Masters, till 36 gånger pengarna.

Därmed har speltjänsten gått plus med hela 165 procent.

– Jag gillar inte att skryta, men det här är riktigt vassa siffror, säger Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl.

Boka upp dig för spelpushen här!

Alla som har Aftonbladet Plus Premium får även tillgång till den omåttligt framgångsrika speltjänsten där man dagligen får speltips från Sportbladets spelexperter Fredrik Pettersson, Fredrik Jönsson och Steven-Lee Holmdahl.

Trion har bjudit på flera stora vinnare och i helgen prickade Steven-Lee in vinnaren i golftävlingen Qatar Masters.

– Killen är sylvass. Helt orädd och har en uppsjö av ”slag i bagen”. Bolagen glömde bort honom den här gången för att han inte hade spelat den här banan tidigare, men det har inte stoppat honom förut. Layouten passade Wang som handen i handsken, säger Steven-Lee.

Har man följt samtliga tips som erbjudits sedan speltjänsten startade kan man vara nöjd. Speltjänsten har nämligen gått plus med osannolika 165 procent.

Är ni så här bra eller är det bara tur?

– Jag gillar inte att skryta, men det här är riktigt vassa siffror – och över närmare 200 spel är det knappast tur. Vi har ju dessutom haft liknande siffror tidigare, bland annat på ”Helgspelet”.

Vad ska man tänka på när man spelar på golf?
Att ha en mängd olika konton öppna på de olika bolagen. Det är alltid viktigt, men kanske framförallt när det kommer till golf-betting, då det kan skilja enormt från ett bolag till ett annat. Sedan handlar det om att se mycket golf och vara villig att lägga ned väldigt många timmar, för det är ”seg-rekat”.
Nu satte du vinnaren på den europeiska touren. Har du någon tour du gillar mer än andra?
PGA-Touren, självklart. Där kan man skaffa sig ännu större edge, med tanke på att det är så lättillgängligt. Grymma tevesändningar med featured groups och så vidare.
Spelar du själv?
Japp!

Vad har du i handikapp?

– Jättemånga, men det får du ta med min läkare.
I vilken sport känner du man kan hitta de bästa spelvärdena?
– Egentligen vilken sport som helst - allt handlar om att vara villig att lägga ner mer tid än vad bolagens traders gör.
Kommer du bjuda på fler högoddsare framöver?
– Jag krigar på precis som vanligt. Men det är tålamodsprövande att ge sig in i golf-betting-världen, det kan dröja veckor, månader innan nästa vinst seglar in.

Här skaffar du spelpushen