Spel

”1,45 saknar värde i Liverpoolderbyt”

SPEL

Lundkvist om dagens avslag – här är alla spel

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Polen och Tyskland säkrar avancemanget i VM-handbollen. Stenklara ettor. Sverige–Kazakstan i bandy-VM är också en bombsäker etta till minimalt odds. Den som vill ha ytterligare ax kan lägga till ettan på formstarka HV 71 i elitserien.

DAGENS DRAG

Måndagslistan bjuder inte många spelvärda drag. Dubbeln på tvåorna i matcherna Falun–Warberg, innebandy, och NY Islanders–Washington, NHL-ishockey, kan dock vara värd några tior. Motivationen mitt i serielunken är nog värre motståndare än respektive hemmagäng.

DAGENS AVSLAG

Fernando Torres är ett av alternativen i Liverpools startelva i derbyt samtidigt som Everton saknar viktige mittfältaren Fellani. Liverpool ska vara knapp favorit, men låga 1,45 har ringa spelvärde mot ett Everton i praktslag.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

1 Prestige (V65-5) är intressant i dag. Den här vinterhästen verkar vara på väg mot toppformen. Senast avslutade han rykande i skymundan efter en smygresa i fjärde invändigt i ett lopp som vanns av Global Investment. Här vädrar jag spets och slut, eller rygg ledaren och lucka?

DAGENS DRAG

7 Märta F. (V65-6) är det läge att spela. Hon har ett lopp i kroppen efter en kort paus där hon spurtade klart godkänt. Hon är bra i grunden och knäpper nog allt med klaff. 5 Nellie Vingboons (V65-1) tror jag också på. Han är stenhård och tål vilka upplägg som helst, nästan i alla fall. Krossar allt?

DAGENS AVSLAG

Fyra lopp över 1?640 ­auto på lunchen på ­Romme är inget jag slickar mig om munnen för. Usch, vad fantasilöst. Spara pengarna och spela på ”riktiga” 2 140-lopp i stället.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

1 Prestige i V65-5 gjorde ett bra lopp som trea senast efter en del strul på vägen och körs av en duktig kusk. Läget talar för att hästen får en fin löpning och jag tror att nio-åringen fäller samtliga till slut, speciellt som formen är tveksam på några av de betrodda motståndarna.

DAGENS DRAG

Jag tycker mig ha en kul idé i 1 Pompier i V65-1. Hästen satt fast senast men sköt till bra när han väl fick chansen. Försöker nog hålla ledningen och då kan det bära hela vägen hem. Vill också varna för fidusdraget 13 Haaga Prinsen i V65-4.

DAGENS AVSLAG

5 Nellie Vingboons tycks bli hårt betrodd i V65-1 men jag har ingen större feeling för henne i kväll. Hon är lite upp och ner i humöret och möter dessutom några vassa kamrater. På min kupong platsar hon inte.

ANNONS EXTERN LÄNK

Se samtliga Champions League-matcher på C More! Beställ här

C MORE

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel