Spel

”HV måste ha chans hemma mot Rögle”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Porto har ett härligt självförtroende i truppen efter Champions League-avancemanget förra veckan. Skyttekungen Lisandro gör allt rätt just nu och lär göra avtryck i matchen mot Académica. Ettan ger 1,25. HV 71 måste ha god chans hemma mot Rögle till 1,70.

DAGENS DRAG

Brynäs slet till sig segern hemma mot Timrå efter en ny stormatch av målvakts­jätten Jacob Markström. Nu väntar Skellefteå borta – utan Markström som får vara hemma i Gävle och kurera sig. Därmed tycker jag det finns ett spelvärde i ett hemmastarkt Skellefteå till 2,10 i odds.

DAGENS AVSLAG

Jag anser att Södertälje är på klar uppgång – och är i stort behov av en ny trepoängare på hemmaisen. Färjestad är betydligt mer mätt och jag tycker gästerna är en bräcklig favorit i Södertälje i kväll.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Agassi Hall (V65-6) är jag helt inne på i kväll. Hästen gjorde en stark debut för Åke Svanstedt senast, satt i sjätte ytter och avslutade strålande i tredjespår utan rygg sista 1?000. Han gav sig i och för sig lite sista biten men det är honom förlåtet. Lopp i kroppen nu och läge för snabb revansch.

DAGENS DRAG

6 Evita Pil (V65-1) såg kanonfin ut i ett V75-lopp på Bergsåker senast. Hon backades då ner i fjärde inner och fick inte chansen förrän sista 100 meterna. Då flög hon fram och såg ruskigt formstark ut. Nu är läget hyfsat och med klaff på bitarna kan hon speeda till seger den här gången i stället.

DAGENS AVSLAG

8 Mr Frazer (V65-5) blir favorit i ett profillöst lopp. Hästen har gått bra och tagit två raka på slutet. Känslan är ändå att det varit i billiga gäng och att han därför är en favorit i fara från sitt dåliga läge.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

4 Livi Deco (V65-2) trivdes inte på banan senast men har varit strålande i starterna före det. Detta är en mycket lovande häst som sitter i ledningen tidigt – och sedan vinner. En bra spik på V65.

DAGENS DRAG

6 Evita Pil (V65-1) spurtade ursinnigt på V75 senast och visade mycket fin form. Evita Pil är en hedershäst som hela tiden övertygar. Hon är mycket speedig och spurtar ner detta gäng lätt med rätt resa. Hon ska se till att V65-värdet är högt redan från början.

DAGENS AVSLAG

9 Global Investment (V65-6) tror jag inget på. Han står svårt till med bakspår samt att hans värsta konkurrenter fått bra spår. Här tror jag mer på 6 Benny Palema som är bästa hästen i loppet.

ANNONS

Jackpot på Europatipset – 4 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt här.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel