”Svennis klar för Aston Villa”

Spelbolag tvingades stänga spelet på svensken i går: ”Sven var den ende som efterfrågades av alla spelare”

Sven-Göran Eriksson, 62, ser till slut ut att bli ny manager för Aston Villa.

Det är i alla fall spelarna säkra på.

I går runt lunch tvingades det engelska spelbolaget Paddy Power att stänga spelet på att ”Svennis” blir lagets nye tränare efter att massvis med spel ramlade in på svensken.

Sven-Göran Eriksson.
Sven-Göran Eriksson.

Efter VM i Sydafrika har Sven-Göran Eriksson, 62, gått utan jobb.

Men snart kan ett nytt vara klart.

Ända sedan Aston Villas manager Martin O'Neill plötsligt hoppade av sitt jobb har ”Svennis” varit en het kandidat som efterträdare. Nu ser det ut att bli verklighet – i alla fall om man ska tro spelarna och det engelska spelbolaget Paddy Power.

Oddset sjönk kraftigt

I går, runt lunchtid, så fick spelbolaget in massvis med spel på svensken och oddset på att han tar över Aston Villa sjönk kraftigt – från 7.50 till 2.75. Till slut fick spelbolaget stänga spelet.

– Vi får vänta och se om det bara är ett rykte på puben som sveper fram över Birmingham eller om det ligger någonting i det hela. Men Sven var den ende som efterfrågades av alla spelare i går, säger Darren Haines, talesman för Paddy Power.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.