Spel

”Kalmars 1,60 är veckans bästa odds”

Sportbladets experter om dagens bästa spel.

Ulrik Sandebäck:

DAGENS SÄKRA

Bästa spelet är – utan tvekan – Fiorentina hemma mot Palermo i dag. Fiorentian har fullt självförtroende efter CL-avancemanget och har kanske ligans bästa anfall med Gilardino, Jovetic och Mutu. 1,90 hos Expekt är bra

DAGENS DRAG

Husqvarna hade flyt senast mot Oddevold. Har nu målisen Ambjörn Lennartsson och Emil Karlsson avstängda. Sleipner återfår exallsvenske Thomas Magnusson och tar alla tre poängen i Småland. Odds: 2,55, bet365. Atletico Madrid spelas till 2,10.

DAGENS AVSLAG

Det franska tungviktsmötet mellan Marseille och Bordeaux lägger jag inte en krona på. Jag ser matchen i kväll – men avstår spel på grund av att matchen känns helt öppen. Kryssrisk.

Challe Berglund:

DAGENS SÄKRA

Kalmar jagar guld medan Hammarby försöker undvika nedflyttningen eller kval. Kalmar verkar starka och vet hur man ska agera när det ska avgöras. Bajen å sin sida har skadeproblem och 1,50 är bra betalt på regerande mästarna.

DAGENS DRAG

Elfsborg fick nog en liten positiv kick när de slog Lazio. IFK Göteborg såg slaka ut när dem kom undan med blotta förskräckelsen mot Dif senast. Elfsborg tycker jag känns starkare och nästan tre gånger pengarna är klart spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Häcken är inne i en ruggig trend och vägrar förlora.Men att vinna mot Halmstad som behöver poäng är inte lätt. Jag tror att Halmstad nöjer sig med en poäng och därmed går spelet på Häcken bort.

Mattias Holm:

DAGENS SÄKRA

I dag bjuder jag även på rubriken på Sportbladets förstasida imorgon: ”MAGNIFIK avskedsföreställning av ELM”. Som Bajare gör det ont att skriva dessa rader, men Kalmars 1,60 är veckans bästa odds.

DAGENS DRAG

Och med tanke på vad jag skrev ovan så finns det inte speciellt mycket att fundera över. Rasmus Elm kommer givetvis att göra mål på Hammarby. Bet365 har tre gånger degen på det spelet. Taget i sömnen. Jag ser som sagt redan rubrikerna?...

DAGENS AVSLAG

Jag lämnade avslag på IFK Göteborg mot Djurgården senast. Och fortsätter med det nu. Skulle serien startat idag så skulle jag tippa Örgryte före ett sönderköpt och skadedrabbat IFK. Avstå etta.