Spel

”Hulls svit bryts i kväll”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Mycket fin speldag. Dagens ”säkraste” spel är IFK Kung­älv till 1,10 i kvalet hemma mot Lidköping. Lidköping hade tur som nådde 4–4 hemma i kvalpremiären. Nu är uppgiften betydligt tuffare! Aston Villa bryr sig inte om Uefacupen. CSKA Moskva spelas till runt 1,65.

DAGENS DRAG

Hulls segerlösa svit bryts i FA-cupen i kväll. Laget har en perfekt uppgift då gästande Sheffield U har fem cupspärrade spelare, samt tre på skadelistan. Tänk också på att lagets skyttekung James Beattie har lämnat för Stoke. Vinner inte Hull det här tar laget inga fler segrar den här säsongen …

DAGENS AVSLAG

Tottenham måste vinna med två mål hemma mot Sjachtar. Ingen omöjlig uppgift med ordinarie lag. Men även denna gång vilas flera viktiga kuggar. Spurs måste ändå ligga på – det kan öppna för vassa kontringar för Sjachtar.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Att inte utse 6 Master Danchip till dagens klara skulle vara ett tjänstefel med tanke på hur han sett ut i sina starter för Åke Svanstedt. Två raka segrar på olika distanser vittnar om att hästen har ett brett kunnande och i V65-6, DD-2, blir det en förlängning av vinstsviten.

DAGENS DRAG

Att gammal är äldst visade Olle Goop på V75 i helgen med två segrar. Många gånger hamnar han i skuggan av Björn. I V65-4 kör han 4 Edenie som senast fick på nosen från spets, men hon behövde nog loppet och från ett bra läge med bra kusk kan hon skrälla i V65-4.

DAGENS AVSLAG

1 Turnaround höll hov på V75 förra året vid flera tillfällen, men floppade också någon gång. Han är väldigt snabb ut så det luktar spets om Ludde vill, men i årsdebuten kanske han släpper förbi sig startkanonerna i V65-1.

LARS ÅGREN

DAGENS SÄKRA

6 Master Danchip (V65-6) har imponerat i båda sina starter för Åke Svanstedt. Senast kördes han till ledningen efter 500 och gick undan lätt via 14 sista rundan. Från det här läget kör Åke säkert framåt direkt och får ta över ledningen. Där tror jag knappast att det går att slå honom.

DAGENS DRAG

8 Zanzibar Gill (V65-2) besitter bra kapacitet i grunden och verkar riktigt uppåt för dagen enligt stallet. Senast såg hon smällfin ut när hon galopperade 300 kvar med rubbet sparat. Hon har ett intressant smygläge här och rensar bort de flesta system om hon sitter.

DAGENS AVSLAG

3 Nealy La Marc (V65-2) kommer att bli mycket betrodd på läget och att Björn Goop kör. Hon har inte räckt från ledningen på Örebro och Färjestad i de två senaste starterna och jag tror att hon får svårt på Åby på V65.

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel