”Inter har toppchans mot Cagliari”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-27

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en strålande spelsöndag framför oss. Nu gäller det ”bara” att välja rätt. Det finns två starka ­ettor att luta sig emot i Italien. Både Juventus (1,40) och Inter (1,35) ska ha toppchans mot Lazio respektive Cagliari.

DAGENS DRAG

Leverkusen är ojämnt – men spelar fortfarande för en CL-plats. Har få skador och ska på ren motivation slå ett formlöst Wolfsburg hemma. Odds: 1,75. Sylvia (1,90) har kvar klasspelaren Markus Hansson. Vinner igen. Spelar även Frölunda till 2,10!

DAGENS AVSLAG

Säsongen har varit lång för Everton. Laget ser slitet ut och är inte alls lika bra utan skadade stjärnan Tim Cahill. Jag ratar Svenska Spels 2,10 hemma mot ett formtoppat Aston Villa.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

5 Bobtail i V65-4 bjöd jag på som drag i årsdebuten till drygt tre gånger pengarna. Det får vi inte i dag men hon körs/släpps till ledningen och segern är vikt för Bobtail.

DAGENS DRAG

2 Mellby Rapp fick aldrig chansen bakom Bobtail, Nursery Rhyme och Flea Southwind senast. Nu har hon perfekt spår i ett lopp där många har chansen. Det gynnar henne som dyker upp först på upploppet i V65-3.

DAGENS AVSLAG

Jag tror att Caesar Sånna kan bli svår att komma åt om han får ledningen. 7 Wellino Boko är nog en bättre häst i grunden men spåret gör att jag garderar Wellino Boko i V65-6, DD-2.

THOMAS NORDAHL

DAGENS SÄKRA

Jag såg Halmstad mot Örebro och då gjorde de ett stabilt intryck. Man har en bra försvarsorganisation ledd av Peter Larsson och jag tror inte att Gais har något att hämta på Örjans Vall.

DAGENS DRAG

Udinese, med en av årets spelare i Di Natale, kommer vara stor favorit på hemmaplan men jag tror att Catania kan få med sig en poäng hem. Den nya tränaren, gamle stormålvakten Zenga, har gett Catania nytt hopp efter det att laget var väldigt illa ute när han tog över.

DAGENS AVSLAG

Trelleborg måste ta poäng och är nog uppretade efter förlusten mot Ljungskile. TFF kan skrälla men samtidigt är Hammarby det bättre laget. Om det vore en stryktipsmatch hade jag velat helgardera.