”Laudrups Getafe är på uppgång”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

✓ ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Barcelona har hela nio poäng upp till Real Madrid. Har inte råd att slarva bort fler onödiga poäng mot Osasuna. Gästerna är ­svaga borta och har en duo avstängd. Bra bank till 1,25. Elfenbenskusten bara vinner till 1,44.

DAGENS DRAG

Michael Laudrups Getafe är på uppgång. Laget har två raka segrar och är mycket vasst framåt. Laget ska ha god chans mot ett formlöst Espanyol som saknar sin anfallsstjärna Tamudo och målvakt Kameni. Spelas till fina 2,20. Reggina testas till 2,25.

DAGENS AVSLAG

Ghana har trycket på sig i dag i afrikanska mästerskapen. Möter nu ”Afrikas Tyskland” – Nigeria – som är tätt bakåt och ofta krånglar sig vidare. Jag ­avstår spel. Stor ”kryssrisk”.

✓ CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Derby i hockeyallsvenskan väntar när AIK och Huddinge drabbar samman på Hovet. AIK kommer med en trupp utan skador eller sjukdomar och har lite häng på den sista play off-platsen vid seger. Jag spelar ettan till 1,65 på nätet.

DAGENS DRAG

Villarreal är starkt hemma och kommer ha en bra chans mot Mallorca, hemma­segern betalar 1,80. Nästa spanska drag blir Getafe som tar emot Espanyol som kommer med tre raka torsk. Getafe har däremot fin form och 2,20 i odds får ses som bra.

DAGENS AVSLAG

Dagen avslag blir italienskt, Lazio–Sampdoria. Matchen känns mycket svår­tippad där Lazio har ­flera skador och avstängningar. Sampdoria är för stunden mycket tätt bakåt. Avstår spel.

✓ Thomas NORDAHL

DAGENS SÄKRA

Barça får inte tappa fler poäng gentemot Real Madrid. Osasuna är ojämnt och har dessutom förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Jag håller Messi som en av världens bästa spelare för tillfället och tror att han avgör.

DAGENS DRAG

Fiorentina–Milan, kryss.

Ett prestige­möte mellan två lag som båda är rädda för att förlora. Fioren­tina inledde dåligt men har kommit igen starkt och vunnit fyra raka. Milan har två raka vinster och är bättre i grunden men känns aningen mer slitet. Kryss känns bra.

DAGENS AVSLAG

Om det ska komma en Roy Hodgson-effekt i Fulham bör den komma nu. Aston Villa är naturligtvis ett bättre lag i grunden men spelar ofta oavgjort borta så 2,10 för Villaseger är för dåligt.

Publicerad: