Spel

”Mosar förmodligen ett svagt Örebro, men...”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Sandviken återfår vassa duon Daniel Berlin och Henrik Hagberg till kvällens match i Kungälv. Saik ses med toppchans till 1,25 (Unibet). Hammarby ska sluta att rotera i truppen. Är normalt flera klasser bättre än Motala. Går att spela till 1,35 hos Unibet.

DAGENS DRAG

Sunderlands tränare Ricky Sbragia säger det utan att hymla; helgens match mot Stoke är livsviktig. Därför sparar han sex-sju stjärnor – inklusive topparna Kenwyne Jones och Djibril Cisse – i FA-cupmötet med Blackburn. Jag tycker därmed att Blackburn är ett bra spel till 2,00 hos Unibet.

DAGENS AVSLAG

Villa mosar förmodligen ett svagt Örebro. Men. Villa har varit så passt svagt på slutet att jag inte vågar ”banka” laget till låga 1,15. Örebro lär spela ”tokdefensivt” och kan kontra effektivt. Jag avstår den här gången.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

12 Bull Trap (V64-5) är min bästa spik i jackpottomgången på Solvalla. Han ser ruskigt formstark ut och borde krossa allt med en tung långspurt, eller via ett visslande upplopp med rätta ryggarna. 7 Bob Hope (V64-1) singlar jag också. Hans årsdebut var strålande och nu är det dags för seger.

DAGENS DRAG

3 Eye of Spirit (V64-3) möter en mycket bra häst i Benskins, jag vet det. Men Eye of Tiger var vass senast då han stack till ledningen och vann överlägset. Svarar han ut favoriten och vinner igen? Inte omöjligt. 6 Einar Celeber (V64-6) debuterar för Kari Lähdekorpi och måste tas på allvar direkt.

DAGENS AVSLAG

10 Beretta Avanti (V64-4) återkommer efter lång vila och drar på mycket sig spel på sin fina segerstatistik. Hästen är bra i grunden men kan knappast vara segermogen direkt. Honom tar jag bort.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

7 Bob Hope (V64-1) är en mycket bra häst som nu har lopp i kroppen efter vila. Han spurtade riktigt bra i comebacken och tränaren Timo Nurmos var nöjd med sin häst. Med det loppet i kroppen borde han vara rejält förbättrad till denna gång och dagens motstånd ska han bolla med.

DAGENS DRAG

2 Jolie Girl (V64-2) har mycket fart i kroppen men är också osäker. Senast fick hon ett tufft lopp men höll bra utvändigt ledaren. Motståndet denna gång känns aningen enklare och får Jorma Kontio iväg hästen felfritt tror jag på seger. Ett roligt drag i jakten på 14 miljoner.

DAGENS AVSLAG

5 Glory Southwind (V64-4) var bra senast vid segern men det var mot billigt motstånd. Denna gång är det hårdare emot och jag tror han får tufft. Han måste ha ett perfekt lopp för att vinna. Honom plockar jag bort från min kupong.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel