”Oddset på Malmö gör mig illamående”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 2 oktober.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en ganska småtrist spelfredag framför oss. I damernas innebandy tycker jag att Pixbo ska ha toppchans mot nykomlingen Lockerud. Pixbo kommer med ett ordinarie lag och ska vara numret för stort för Lockerud. Pixbo går att spela till 1,35. Stark etta.

DAGENS DRAG

Jag har varit lite besviken på Almtuna. Senast mot Borås var laget direkt svagt. Nu väntar Leksand i säsongens svåraste hemmamatch. Leksand är inte lika vasst som förra säsongen, men är ändå för bra för ett Almtuna med sviktande form. Tvåan går att finna till 1,83 hos Bet365.

DAGENS AVSLAG

Många matcher känns helt iskalla i kväll. Som hockeyn från alpländerna. Det kan vara läge att spela extra lugnt i kväll – och börja plugga på inför helgens betydligt mer intressanta utbud.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I derbykvalet fullföljde han bra i en snabb avslutning och gången efter var han tvåa bakom Noras Bean och Nu Pagadi, men spurtade förbi Bring Me Luck U.S. Sen blev det startgalopp på Gävle i V75 men i dag när han möter ett litet enklare gäng än han gjort på slutet vinner 7 Rocky Race i V65-1.

DAGENS DRAG

Spåret till trots tror jag att 7 Volita Boko kan vinna den sista avdelningen på V65-6, DD-2. Hon har nu gjort två starter efter lång tävlingsfrånvaro och formen måste vara i kommande. Eller förhoppningsvis finns den där redan i? dag.

DAGENS AVSLAG

Förra året såg jag NHL-premiären i Globen, det var en sorglig historia. Inga närkamper, ingen puls alls och jag förväntar mig samma sega tillställningen i kväll när Detroit är favorit mot St Louis. Se men inte röra.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

”De ska vara jäkligt bra om de ska kunna slå oss här”, sa Visbys tränare, André Lindholm till mig i går. Vilket bara förstärkte min tes. I förlustmatchen borta mot Järfälla saknade gotlänningarna fem man. I?dag aviserar tränare Lindholm fullt lag. Arlanda får stryk på Gotland – som vanligt.

DAGENS DRAG

NHL-premiären mellan St Louis och Detroit är vanligtvis ett avslag spelmässigt i min värld. Men eftersom att det här skådespelet utspelar sig i Globen så vill nog svenskkolonin i den röda maskinen visa musklerna inför ”hemmapubliken”. 1,90 på Detroit liras.

DAGENS AVSLAG

Nej, jag lirar inte Malmö Redhawks till 1,50 hemma mot Växjö Lakers. Varför? Jo, för jag tror att smålänningarna är ett bättre hockeylag. 1,50 gör mig? ...illamående.

Tobias driver sajten rekatochklart.se

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.