”Skulle vilja slippa spela kvällens match”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

Foto: rickard nilsson

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

13 rätt på Europatipset och Interspelet satt. Men gårdagen blev ändå en besvikelse; Atletico Madrids 4–2 förlust hemma sved. Rejält. Dagens säkraste vinnare är Kanada mot Damkronorna i hockey-VM. Kanada är klasser bättre. Liras till 1,15 hos Bwin.

DAGENS DRAG

Nybro får börja om i division 1 och skulle helst vilja slippa spela kvällens match i Haparanda. Det finns betydligt mycket mer energi i Asplöven. Går att spela till fina 2,00 (Unibet). Underspelet (2,5 mål) på Örebro mot Sunnanå känns klockrent. Spelas till 2,00 (Betway).

DAGENS AVSLAG

Jag tycker seriefinalen i kvalserien mellan Tingsryd och Örebro känns vidöppen. Peter Johanson i Taif-målet borde väl snart ha en dålig dag? Hur som helst är ettan inte spelbar till låga 1,75. Jag avstår spel helt.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

I V65-6 och DD-2 på Solänget väljer jag att singelstrecka formkortet 12 Mana Grabben. Han står visserligen med tillägg på kort distans men det gjorde han även senast och då var han överlägsen. Från fjärde ytter small han runt packet och vann i stark stil. Jag tror på en liknande uppvisning.

DAGENS DRAG

På lunchen finns det en given spik i 3 Ekin i V4-2. Han var vass vid segern senast och bör lägga motståndet på rygg. Bra chans! I V65-3 har jag fått för mig att 2 Pebbles A.U. har en passande uppgift. Hon har fått ett lopp i kroppen och vore intressant i ledningen. Jag chansspikar.

DAGENS AVSLAG

6 Troll Elden (V65-6) blir hårt betrodd och säkert anlitad som spik på både dubbeln och V65 på många lappar. Han kan vinna men det saknas inte motstånd och jag anser honom överspelad i detta gäng.

✓ TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Frågan är om inte Gefles förlust av Mattias Woxlin smäller högre än Kalmars förluster av Ingelsten/Elm? Jag vågar nog påstå det. Gefle har jag placerat sist i min allsvenska tabell och även om Kalmar knappast håller samma klass som i fjol så vinner man ­premiären relativt enkelt. 0–2?

DAGENS DRAG

Nybro har åkt ur hockeyallsvenskan efter att i senaste omgången förlorat hemma mot Tingsryd. I kväll väntar match i Haparanda mot Asplöven och att motivationen hos smålänningarna är körd i botten är ingen större gissning. Vinst för norrbottningarna med minst två mål betalar 2,40. Jag lirar direkt!

DAGENS AVSLAG

AIK ska förstås slå Stattena med förbundna ögon. Men 1,03? Nej, några sådana odds intresserar mig inte det minsta och jag kastar det här objektet i Sverker Olofssons soptunna.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.