”Sundsvall vinner med minst två bollar i kväll”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: bildbyrån

Dagens bästa spel 12 oktober.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Dagens mest troliga vinnare är Lindesberg hemma mot Helsingborg. Men oddsen är ju därefter; Ladbrokes ger 1,10?... Det går även att syna Svenska Spels hcp-odds på att de Lindesberg ska slå Helsingborg med minst åtta bollar till nyttiga 1,95.

DAGENS DRAG

Jag tycker det finns några riktigt intressanta NHL-spel i natt. Mest spelvärde finner jag i Tampa Bay som gjorde tre bra matcher innan den första segern kom senast mot Carolina. Nu svarar Florida, som inte alls glänser, för motståndet. Sund etta till 2,05. NY Islanders liras till 2,30.

DAGENS AVSLAG

Alingsås är i grunden klart bättre än Drott. Men efter två tunga CL-förluster i veckan så tror jag laget kan vara slitet och ofokuserat i kväll. Lirar i alla fall inte mästarna till blygsamma 1,70. Avstå spel.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

Fina tävlingar på Romme i kväll men samtidigt tuffa lopp där ingen är ”klar”. Spelmässigt blir det intressant och jag provar lyckan på två högoddsare. I V65-6 återkommer 1 Monster Drive efter paus och en hovböld. Hästen kan massor och har spetsläge. Min tanke är att han leder hela vägen. Tio gånger?

DAGENS DRAG

I V65-6 kommer kulleliten ut. Visst är 12 Calamara Donna jättebra men det här loppet är mest ett led i matchningen mot Breeders’ Crown-finalerna. Hon lär köras snällt. Tokdraget är därför 6 Västerbo Prepare. Hon höll strålande som tvåa i Derbystoet senast och har varit dunderbra före det. 15 gånger?

DAGENS AVSLAG

9 Alvena Pele (V65-6) är en flygmaskin och solklart bästa hästen i fältet. Men han är hetsig emellanåt och dessutom lättstörd. Felfri med klaff vinner han med 20 meter men det kan lätt gå åt skogen.

✓ TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Jag hittar ett räntespel utan dess like i dag. Bet365 erbjuder oss 12 % på ett halvtid/fulltid-spel i handbollsmatchen Lindesberg–Helsingborg. Skåningarna kommer naturligtvis att agera statister under 2*30 min och Lindesberg leder den här matchen från start till mål. 1,12 – bra ränta det, gott folk.

DAGENS DRAG

Det vevades säkert in en och annan rosévins-flaska på Oscars i Sundsvall efter att Jörgen Wålemark nickat in 1–1 för Ljungskile mot Assyriska i lördags. Och med tanke på den galna vändningen mot Syrianska tidigare i veckan lär energin hos norrlänningarna vara maxad. Slår Väsby med minst två bollar.

DAGENS AVSLAG

Möjligt att det är jag som är den korkade, men jag rör inte San José i dag trots att de verkar vara ruggigt bra i år. NHL-odds under 1,60 är aldrig intressant i min skruvade värld.

Tobias driver sajten rekatochklart.se.