Spel

”Avstå spel på Detroit”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns ganska få starka favoriter i kväll. Ett undantag är dock Lahtis, där legendaren Jari Litmanen spelar‚ hemma mot finska ligans klart sämsta lag: KuPS. KuPS är riktigt svagt (föll med 5–1 i premiären) och drog dessutom på sig skador. Lahtis liras till runt 1,40 i odds.

DAGENS DRAG

Gif Sundsvall är mycket svårslaget hemma och har tyngd och kvalité framåt i form av firma Wallerstedt/ Sigurdsson. Assyriska är inte ofarligt – men är klart mycket mer uddlöst utanför Söder­tälje. Svenska Spels 2,10 för ettan är spelvärt. Med lillpengen: Mjällby till 2,70 mot Syrianska FC.

DAGENS AVSLAG

Detroit är klar favorit att vinna borta mot Columbus i natt – och samtidigt göra 4–0 i matcher. Columbus var inte alls ofarligt senast och kan mycket väl ta den här matchen till en förlängning inför en kokande hemmahall. Avstå!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Oavsett om det blir spets eller ej är det upplagt för 1 Totti T. Dream i V65-6, DD-2. Totti är startsnabb och håller nog ledningen men skulle han inte göra det är det ingen panik då det finns dubbla open stretch att använda sig av på Åbytravet.

DAGENS DRAG

Den fördel som 3 Gratiano har gentemot 12 Dante de Linde i starten tror jag är avgörande till slut. Gratiano är visserligen lite osäker, men från det här läget tror jag att han slänger sig iväg felfritt. Då har han 20 meters försprång mot Dante de Linde och det räcker gott och väl i V65-5, DD-1.

DAGENS AVSLAG

AIK är ett bättre lag än Örgryte men efter de smällar som Öis gått på tror jag att man kommer spela oerhört defensivt. Att Marcus Allbäck är borta tror jag kan vara bra, de övriga väntar inte på att han ska lösa problemet. Luktar kryss!

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Örgryte–AIK 2 (1,80). Örgryte har inlett allsvenskan bedrövligt, 1–12 i målskillnad på de inledande fyra matcherna. Skadan på Marcus Allbäck senast gör att Örgryte har enorma offensiva problem. AIK kommer stärkt av segern senast mot BP, AIK vinner!

DAGENS DRAG

Gif Sundsvall–Assyriska 1 (2,10). Gif Sundsvall kommer till denna match med en vinst och en oavgjord i bagaget. På hemmaplan är man grymt starkt, och Assyriska som har inlett lite ojämnt får här en tuff uppgift. Hannes Sigurdsson avgör för Sundsvall?

DAGENS AVSLAG

Örebro–Kalmar. Kalmar har haft tuff inledning, två förluster hemma och väldiga problem med målproduktionen. Örebros seger senast hemma mot Helsingborg (2–0) var övertygande och här kommer man sälja sig dyrt.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel