Vann 192 miljoner kronor – familjens liv slogs i spillror

”Ångrar nästan allt”

Taxichauffören Bob Frazer vann jackpotten på Lotto – och gav bort 13,5 miljoner var till sina barn. Sex år senare har familjens liv slagits i spillror.

– Pengarna blev en förbannelse, säger dottern Wendy Graham.

Det hela började som en solskenshistoria – och slutade som en mardröm. Taxichaufför Bob Frazer vann 192 miljoner kronor 2003 och hade ett liv i lyx framför sig. Och han snålade inte med sina vinstpengar. Kort efter drömbeskedet gav han 13,5 miljoner var till sin frus barn Christopher och Wendy Graham .

”Blev en förbannelse”

Men miljongåvorna förde inte med sig något gott. Wendy valde att spendera sina pengar på kokain, smycken och exklusiva produkter och har i dag inte några pengar kvar.

– Pengarna blev en förbannelse. Någon sa till mig att jag inte kommer att göra av med allt. Men man ska aldrig utmana en dåre. Jag ångrar nästan allt, men de gigolos jag köpte var bra, säger hon till The Sun i en intervju från 2005.

Greps av polis

Förra veckan kom ytterligare ett dråpslag för familjen. Frazers andra barn, Christopher Graham, som även han fick en stor del av vinsten greps av polis för droginnehav. Nu anklagas han för att ha haft intentioner att sälja den stora mängd cannabis som polisen hittade.

Enligt The Sun vägrar Christopher Graham kommentera händelsen.

Jonas Blomquist/Minimedia

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.