Spel

De chocksänker Ninas vinnarodds

Av: 

Minimedia

Daniel Söderbäck

SPEL

Söderquists bidrag har rasat i odds hos spelbolag: Rejält spelrace

outsider att vinna Spelarna tror uppenbarligen på Nina Söderquist. Så pass att ett spelbolag har tvingats halvera oddset på henne att gå vidare till final.
outsider att vinna Spelarna tror uppenbarligen på Nina Söderquist. Så pass att ett spelbolag har tvingats halvera oddset på henne att gå vidare till final.

Ett spelbolag har mottagit massvis med spel på Melodifestivalens första bidrag – Tick Tock med Nina Söderquist.

Nu tvingas de att halvera oddset på att hon tar sig final.

– Uppenbarligen tycker våra spelare att hon har en god chans att gå vidare direkt till finalen, säger Dan Vikman på Expekt.

Hon är först ut i Melodifestivalen 2009.

Hon är även årets första riktiga oddsras.

Nina Söderquist med låten ”Tick Tock” har spelarnas förtroende och spelbolaget Expekt har tvingats att sänka oddsen på bidraget att gå till final från 15 gånger pengarna till 4,50.

”Ett rejält race”

– Vi har sett ett rejält spelrace på Marie Söderquist på lördagens deltävling i Göteborg. Uppenbarligen tycker våra spelare att hon har en god chans att gå vidare direkt till finalen som en av de två bästa med sin energiska låt, säger Dan Vikman, informationschef på spelbolaget och tillägger:

– Huvudfavoriter är Shirley Clamp och Scotts, men Nina Söderquist kliver fram som en stor outsider.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel