Spel

”Jag gör bara ett spel i kväll: Real Madrid”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns flera intressanta CL-spel i kväll. Men ”säkra”? Nej. Hammarby handboll vill säkra sin slutspelsplats i Trelleborg i kväll och ­förstärks nu med viktige Patrik Johansson som gör comeback. Bajen borde vara för bra för ett halvmätt Trelleborg.

DAGENS DRAG

Jag gör troligen bara ett spel i kväll; Real Madrid. Real har toppform och har verkligen kommit i gång sedan Juande Ramos tagit över ansvaret. Möter dessutom Liverpool i helt rätt läge. Ettan spelas till runt 2,00 i odds.

DAGENS AVSLAG

Flera av matcherna i Hockeyallsvenskan betyder ingenting för lagen. Därmed tycker jag inte det finns något spelvärde i flera av mötena. Till exempel Nybro mot Oskarshamn. Ungefär lika kul som en träningsmatch. Avstå.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Marshland (V64-1) är den sunda spiken. Han är stenhård och tål att göra loppen utanpå ledaren. Spikas på allt. 3 Quartier Latin i V64-4 har också en strålande vinstchans. Hästen är överkapabel för klassen och körs troligen till ledningen i ett huj. Sen finns det ingen chans att han förlorar.

DAGENS DRAG

6 Sprite Ås (V64-6) är jag svag för. Han gör allt rätt och klarar de flesta upplägg. Näst senast höll han jättebra utanpå ledaren. Senast avslutade han snabbt och vann mycket lätt. Vill ni ha en megarysare på V64 ska ni strecka 1 Black Francis Boy i V64-5, han är ständigt underskattad.

DAGENS AVSLAG

Med all respekt för Åke Svanstedt som tränare och kusk, 6 Super Boy (V64-5) är en favorit i fara. Hästen har tagit två raka för Åke och gått bra – men nu får det vara nog, senast såg han lite mätt ut.

✓ PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

6 Marshland (V64-1) är en kanonhäst som är under kraftig utveckling. Han är snabb från start, stark till slut och har en löpskalle av guld precis som hans pappa From Above hade. Jag tror att Marshland är en av landets bästa fyraåringar och detta motstånd leker han med. Spik!

DAGENS DRAG

5 Purple Haze (V64-2) har bättre form än raden. Hon har haft mycket otur på slutet samt haft dåliga lägen men denna gång ser det betydligt bättre ut. Hon är snabb från start och ska kunna få ett bra lopp. Sådant här motstånd har hon slagit tidigare och jag blir inte förvånad om hon skräller.

DAGENS AVSLAG

6 Sprite Ås (V64-6) har hög kapacitet för klassen men jag tror han får svårt att vinna härifrån. Han var fin senast vid segern men motståndet nu är betydligt tuffare. Som hårt betrodd känns han inte speciellt het. Jag avstår.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Champions League i höst – skaffa ditt CMore-konto här – skaffa ditt CMore-konto här

C More

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel