Spelade mot sitt lag – vann på comebacken

Uppdaterad 2015-07-27 | Publicerad 2015-07-22

Supporten prickade in poängtappet – vann 20 000

En Hammarby-supporter spelade på att favoritlaget och rivalen Djurgården båda skulle tappa poäng – och vann stort tack vare ”Bajens” makalösa upphämtning.

Vinsten blev närmare 20 000 kronor.

– Det är beundransvärt, säger Alexanser Zachrisson på Betsafe.

Hammarby var illa ute borta mot Häcken i måndags kväll, men efter ett par lyckominuter i den andra halvleken lyckades Johan Persson och Erik Israelsson med varsitt mål hämta upp 1–3-underläget och rädda poäng.

Israelssons pärla från svår vinkel såg även till att en Hammarbysupporter – som spelat mot det egna laget – kammade hem en storvinst då han spelat på kryss både i den matchen och Djurgårdens möte med Åtvidaberg.

– Det var en Hammarbysupporter i 30-årsåldern från Stockholm som tog hem storkovan tack vare Djurgårdens ineffektivitet och Hammarbys mäktiga comeback, säger Alexander Zachrisson på spelbolaget Betsafe.

Satsade en tusenlapp

Mannen hade satsat en tusenlapp på de två kryssen till ett odds på nästan 20 gånger pengarna.

Utdelningen när båda resultaten gick vägen blev drygt 19 600 kronor.

– Det är en mycket fin kupong, att ha modet att satsa tusen kronor på en sådan här vågad högoddsare är självklart beundransvärt. Denna kupong blir självklart extra speciell med tanke på ”Bajens” upphämtning och alla missade målchanser i Djurgårdens match. Sista kvarten måste ha varit en nagelbitare, säger Alexander Zachrisson.

Klicka på kupongen för större bild.

Följ ämnen i artikeln