Anonym MFF:are vann miljonvinst

Spelaren i chock: ”Har jag verkligen vunnit...?”

36 kronor förvandlades till en vinst på 2,2 miljoner kronor i lördags för en Malmö FF-supporter.

I söndags kväll tog den chockade mannen själv kontakt med Svenska Spel.

– Har jag verkligen vunnit..., var vinnarens första ord.

I lördags gav sju rätt på Lotto 2 215 340 kronor.

Men Svenska Spel visste inte vem vinnaren var eftersom spelaren saknade spelkort. Det enda de visste var att miljonkupongen var inlämnad hos Guldhästens Tobak i Malmö.

Ringde själv upp

Men så i går kväll tog vinnaren själv kontakt Svenska Spel och dess vinnarambassadör Pierre Jonsson.

– Har jag verkligen vunnit...., var den chockade mannens första ord i telefon. Sedan fortsatte han:

– Jag rättade nyss och fick en chock när min ena rad satt med sju rätt. Nu när du kan bekräfta vinsten känns det så himla skönt.

Köper sittplatsbiljetter till Malmö

Mannen, som är en Malmö FF-supporter ville inte avslöja sin ålder, men berättade att han sedan en tid tillbaka haft det kämpigt ekonomiskt eftersom han saknat ett heltidsjobb.

Han har heller inte haft råd att spela Lotto varje vecka. Till lördagens dragning spelade mannen för endast 36 kronor – och han vet vad han ska göra för en del av sin miljonvinst.

– Nu kan jag ju ha råd med sittplatsbiljetter på Malmö FF:s matcher också. Det är inte dumt. Men först måste man samla ihop sig och familjen och fundera på hur man ska göra med så här mycket pengar, avslutar vinnaren.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.