”Vinner ligan och slåss om CL-titeln”

SPEL

Spelbolagen spår en supersäsong för Zlatan Ibrahimovic: ”Ger sig in i striden på allvar”

Foto: Bildbyrån
Jubel i Paris Zlatan Ibrahimovic tar hem Ligue 1, vinner skytteligan och har goda chanser att slåss om Champions League-bucklan – allt enligt spelbolagens odds.

Gigantisk favorit att vinna ligan.

Dessutom vinner Zlatan skytteligan på nytt och kommer att vara med och slåss om den efterlängtade Champions League-titeln – detta enligt spelbolagens odds.

– Att Zlatan Ibrahimovic skulle misslyckas med att ta hem ännu en ligatitel anses nästan som overklig, säger Urban Aheinen, oddssättare på Nordicbet.

Franska Ligue 1 inleds under fredagskvällen med matchen mellan Reims och Paris Saint-Germain och enligt spelbolagens experter är det starten på en säsong som har alla förutsättningar att bli extremt lyckosam för Zlatan Ibrahimovic.

87 procents chans att ta titeln

Den svenske superstjärnan spelar i ett lag som enligt oddsen är astronomiska favoriter att ta hem sin tredje raka ligatitel. Nordicbet ger 1,15 gånger pengarna på det spelet vilket kan översättas i att PSG:s chanser att ta hem titeln är 87 procent. Svensken lär också försvara sin skytteligatitel.

– Att Zlatan Ibrahimovic skulle misslyckas med att ta hem ännu en ligatitel anses nästan som overklig. PSG vill ta ytterligare ett kliv den här säsongen och att klubben menar allvar finns inget tvivel om i och med senaste värvningen David Luiz. Zlatan är också stor favorit att ta hem skytteligan till oddset 2,05, säger Urban Aheinen.

Men det är inte bara i den inhemska ligan som PSG kan skörda framgångar i år. Laget är en av huvudfavoriterna till att ta hem Champions League-titeln, strax efter Real Madrid, Bayern München och Barcelona.

”Ger sig in i striden på allvar”

– Normalt är laget överlägset i ligan men Zlatan och PSG siktar högre än så och ger sig in i striden och Champions League-bucklan på fullaste allvar. En sådan titel betalar 7,00, säger Urban Aheinen.

Kvällens premiär mot Reims då?

Jodå, Paris Saint-Germain är storfavorit här också och chanserna är hyfsat stora att Zlatan Ibrahimovic nätar direkt.

– PSG saknar en handfull ordinarie spelare men ges ändå 73 procents chans att vinna matchen. Att Zlatan blir målskytt i matchen betalar 1,85 gånger pengarna, säger Urban Aheinen.