Spel

”Tyvärr Lundqvist, i kväll förlorar du”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Kanada, Ryssland och Schweiz har så klart alla toppchans i hockey-VM. Oddsen är ju också där­efter … En sund favorit är annars Utsikten i Göteborgsderbyt hemma mot Ytterby. Utsikten var bra i premiären och borde slå nykomlingen med ett par bollar. Odds: 1,55.

DAGENS DRAG

Det är inte ofta jag rekommenderar spel på NHL. Men nu är det dags. Det är vinna eller försvinna som gäller för Washington mot Rangers. Washington dominerade förra mötet i NY totalt, vann skotten med 39–21, men föll ändå sedan Henke Lundqvist storspelat. Sund etta till 1,85.

DAGENS AVSLAG

Jag hittar inget spelvärde i den vidöppna matchen mellan Ängelholm och IFK Norrköping. Båda lagen spelade upp sig rejält senast efter en spelmässigt ganska svag premiär. Avstå superettan i kväll, alltså.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Visserligen avskräcker ett tolftespår när de handlar om ett sprinterlopp men i årsdebuten såg 12 Verdi Hornline helt okörd ut i mål. Han fick gå utvändigt om ledaren i ett ganska lugnt tempo och åkte sedan undan vad som behövdes till slut. I V65-2 tror jag att han rundar till seger.

DAGENS DRAG

Innerspåret förvaltar 1 Brutus Sund på bästa sätt, han tar ledningen och sen får vi se när Bergh attackerar med 9 Production som såg fin ut i sin Sverige­debut. Hur som helst så är Brutus Sund en väldigt bra häst och jag tror att han hålller ifrån sig Production hela vägen hem i V65-6, DD-2.

DAGENS AVSLAG

Oddsmässigt finns det ingen anledning att hetsa upp sig över inlednings­matcherna i hockey-VM. Stora favoriter som vinner sina matcher men med väldigt låga odds. Oddsen är så låga att vi står över spel.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Kanada kommer till ishockey-VM med ett stjärnspäckat ”NHL-Lag”. Kan bara sluta på ett sätt, 1,07 mot Vitryssland är taget alla dagar i veckan.

DAGENS DRAG

Hertha Berlin hänger med i toppstriden i fotbollens Bundesliga. Möter här ett skadedrabbat Hoffenheim som ligger mitt i tabellen. Hertha spelas till 2,80.

DAGENS AVSLAG

Djurgårdens säsongsinledning har väl varit allt annat än bra, ett spelmål på fyra matcher. Brommapojkarna som föll med flaggan i topp senast mot AIK, borde fått oavgjort! Tar poängen nu i stället.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel